Ce înseamnă Onlyfans și ce vedete din România sunt pe platformă

15 mart. 2022, 15:37 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Cancan

Internauții s-au întrebat „ce înseamnă OnlyFans” și care sunt riscurile la care te poți expune atunci când ai un cont pe rețeaua de socializare. Însă, nu mulți știu că platforma a fost creată prima dată cu scopul de a fi un site de social media. Ulterior a fost cumpărată de Leonid Radvinsky de la doi frați ce au lansat site-ul. În România, platforma a luat amploare, multe vedete din showbiz fiind prezente pe site.

Mulți consideră că această platformă are doar conținut explicit, însă urmăritorii pot găsi totodată și instrucțiuni de machiaj, sfaturi de modă, programe de gătit sau proiecte de bricolaj.

Ce înseamnă Onlyfans și cum funcționează

OnlyFans este o platformă, unde persoanele pot posta poze sau videoclipuri, iar urmăritorii se pot abona contra unui cost lunar. De asemenea, creatorii pot oferi și în privat conținut persoanelor doritoare, însă contra unui cost suplimentar. Din sumele obținute pe platformă, creatorii obțin 80 la sută, iar Onlyfans 20 la sută. Majoritatea conținutului de pe platformă este de natură sexuală. Multe femei au apelat la această platformă pentru a câștiga bani, însă din cauza faptului că nu ține totul de aspectul fizic, nu au obținut sume exorbitante. 

Platforma a fost lansată în anul 2016 cu scopul de a fi un site de social media, însă urmăritorii trebuiau să plătească un cost lunar pentru conținutul primit. În 2018, Leonid Radvinsky a cumpărat compania, iar în anul 2020 Kaylen Ward a făcut un parteneriat cu site-ul. Scopul acestuia a fost de a strânge bani pentru cei afectații în urma incediilor din Australia. În urma campaniei, au fost strânși 1 milion de dolari. Cei mai mulți bani au fost câștigați de către Bella Thorne, anul trecut, când a strâns mai mult de 1 milion de dolari în 24 ore.

Deși multe persoane critică această platformă din cauza conținutului, creatorii sunt expuși la anumite riscuri. Spre exemplu, aceștia pot fi șantajați de către urmăritori. Anul trecut, un creator irlandez, a fost șantajat de către un urmăritor cu faptul că pozele vor trimise către toți apropiații lui. Acesta i-a cerut o sumă enormă și i-a trimis și o imagine cu casa creatorului. Din fericire, situația a fost remediată prin intermediul poliției. Chiar dacă OnlyFans nu permite înregistrarea ecranului sau a screenshot-urilor, sunt numeroase aplicații pe internet ce pot fi folosite pentru acest lucru.

Cele mai căutate vedete din România pe platformă

În România, platforma a luat amploare, multe vedete de la noi fiind prezente pe OnlyFans. Printre cele mai populare sunt: Georgiana Maria, Mihai Trăistariu, Emy Alupei, Diana Onișor și Bia Khalifa. Una din cele mai cunoscute vedete din România este o tânăra ieșeancă, Georgiana Maria. Aceasta se bucură de celebritate pe Instagram, TikTok, Twitter și OnlyFans. Georgiana Maria este apreciată de foarte mulți bărbați în mediul online, recunoscând că a strâns o avere destul de mare în urma vânzării propriei imagini.

„E un business foarte bun, da. Nu mă așteptam să ajung la suma asta pe care o am acum, dar da. E în funcție de fiecare.”, a declarat vedeta.

Bianca Niculai, cunoscută sub numele de Bia Khalifa este prezentă de asemenea pe platformă. Aceasta a declarat ca a fost printre primele vedete din România ce și-a făcut cont pe OnlyFans. În presă s-a vehiculat că vedeta ar avea o nouă relație, la care nimeni nu se aștepta, cu Șișu. Acesta nu a recunoscut acest lucru.

Multe persoane s-au întrebat „ce înseamnă OnlyFans” și cum funcționează site-ul. Însă, această platformă nu este agreeată de toată lumea, majoritatea femeilor dorind să nu fie asociate cu astfel de conținut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *