Prima pagină » WoW! » Diverse » Ce înseamnă fmm în română – Cum se traduce acronimul fgm
Ce înseamnă fmm în română - Cum se traduce acronimul fgm

Ce înseamnă fmm în română – Cum se traduce acronimul fgm

29 mart. 2021, 11:26,
în WoW!

În comunicarea de zi cu zi există tendinţa de a prescurta cuvintele. Acronimele şi abrevierile sunt folosite, parcă, din ce în ce mai mult. Unele sunt cunoscute de masa mare a populaţiei. Altele, însă, sunt specifice doar unei anumite categorii de oameni. Probabil, te-ai întrebat până acum ce înseamnă fmm în română. Citeşte acest articol.

Vei găsi informaţii nu doar despre ce înseamnă în limba română, ci şi în limba engleză. Pentru a folosi acronimul în contextul adecvat, este important să ştii ce poate să însemne. În caz contrar, poate fi considerat drept o ofensă adusă cuiva.

Ce înseamnă fmm în engleză

Dacă, spre exemplu, acronimul idk înseamnă acelaşi lucru şi în română, şi în engleză, nu se poate spune la fel şi despre acronimul fmm. Ştim cu toţii că idk înseamnă I don`t know, adică Eu nu ştiu. Fmm însă, în limba română, este o înjurătură de mamă. În limba engleză, uneori, nu are nici o legătură cu limbajul injurios. Alteori, se traduce tot printr-o înjurătură.
În limba engleză, acronimul fmm poate proveni de la:

  • Full Movement Method;
  • Fashion Merchandising and Marketing;
  • Flash Media Manager;
  • Field Marketing Manager;
  • Free Market Mercenary;
  • Force Mix Matrix;
  • Field Medical Mycologist etc.

Ce înseamnă fmm pe Faceboook

Pe Facebook, bineînţeles în comentariile scrise în limba română, fmm este acronim pentru o înjurătură, şi anume futu-ţi morţii mătii. De obicei, acest limbaj jignitor apare la postările cu materiale video scandaloase ori la articolele care prezintă cazuri ieşite din comun.

Ce transmiți când scrii fmm pe mess

Pe mess, mai mult în fereastra de chat de pe Facebook, fmm înseamnă acelaşi lucru că mai sus. Este prescurtarea de la o înjurătură neaoșă.

Cum se traduc fgm şi fmm în română

Mai mult, în afară de fmm, există şi acronimul fgm. Acesta provine tot de la o înjurătură, şi anume futu-ţi gura mătii. Totuşi, fmm poate însemna şi frate, îţi mulţumesc mult.

De la ce vin acronimele pff şi fmm

Pff este mai mult o interjecţie, un semn de indignare. Spre exemplu, elevii rostesc pff când află că trebuie să dea un test neanunţat. Iată, așadar, ce înseamnă fmm în română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024