Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ce înseamnă când visezi zăpadă: Semnificația visului

Ce înseamnă când visezi zăpadă: Semnificația visului

15 oct. 2021, 15:52,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Dacă vrei să afli ce înseamnă când visezi zăpadă, ai ajuns în locul potrivit. Însă, trebuie să fii atent și la contextul în care aceasta îți apare în vis.

Te aștepți ca zăpada să fie simbolul purității, nu-i așa? Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Zăpada din vis îți poate transmite faptul că ai fantezii ascunse, pe care îți este frică să le arăți sau că un spirit analitic. Cheia se află în contextul în care zăpada apare și nimic mai mult. Iată ce înseamnă când visezi zăpadă.

Ce înseamnă când visezi zăpadă: Fii atent la toate detaliile

În funcție de contextul în care apare, zăpada poate avea multiple conotații. Fii atent la toate detaliile, în special la contextul în care apare, dar și la sentimentul pe care îl ai atunci când o vezi.

Dacă zăpada apare în visul tău sub forma unei ape, înseamnă că este vorba despre emoțiile tale. Este posibil să vrei să te distanțezi de ceva sau de cineva. De asemenea, se poate să fii epuizat din punct de vedere emoțional și să ai nevoie de o pauză. Relația ta de cuplu poate să aibă de suferit și zăpada îți apare în vis pentru a te avertiza că urmează vremuri tulburi în viața ta sau poate simți nevoia de compania unei persoane.

Zăpada în vis sub forma nămeților sau a fulgilor nu este motiv de bucurie. Se pare că veștile pe care urmează să le primești nu sunt cele mai bune. În schimb, dacă visezi că te bați cu bulgări de zăpadă, se anunță lucruri fantastice în ceea ce privește relația cu prietenii. De asemenea, nămeții din vis pot avea semnificația unor perioade financiare favorabile și s-ar putea să călătorești mult în interes de serviciu.

Foarte importantă este și textura zăpezii din vis. Dacă este tare și lucioasă, s-ar putea să însemne că te simți singur și rănit, iar dacă este moale și lichidă, e semn că nu ai încredere în tine și în propriile forțe. În plus, dacă zăpada este înghețată, mai poate însemna că te simți prizonierul unei situații în care nu voiai să fii de la bun început.

Ce semnificații mai are zăpada în vis?

Dacă visezi că te plimbi prin zăpadă, înseamnă că simți nevoia de relaxare, de o perioadă în care să fii doar tu cu gândurile tale. Mai mult, simți că a venit timpul să fii liber și să nu mai fii constrâns de ceea ce vor ceilalți.

În cazul în care găsești ceva în zăpadă, se poate să primești vești din partea unei persoane la care nu te așteptai. Ba chiar, s-ar putea să afli că ai câștigat un premiu sau că șeful ți-a acordat o mărire de salariu.

Atunci când visezi un strat gros de zăpadă, înseamnă abundență și belșug. Iar dacă visezi zăpadă albă, curată, înseamnă că ai șansa să fii fericit, alături de persoana pe care ți-o dorești cu atâta ardoare. Pe de altă parte, dacă visezi o furtună de zăpadă, se poate ca în viața ta să apară mai multe obstacole, de care îți va fi greu să scapi.

Dacă te afunzi în zăpada din vis, e semn că în sufletul tău te simţi copleşit de dragostea celor din jur. Dacă mănânci zăpadă, există posibilitatea ca cineva din anturajul tău să încerce să te seducă şi ai parte de nişte plăceri trecătoare.

Atunci când visezi că ninge liniștit, înseamnă că ești fericit alături de persoanele din viața ta. Ba chiar, urmează să primești o veste bună din partea celor dragi.

Ce înseamnă când visezi zăpadă: Primești vești bune sau vești rele?

Dacă visezi zăpadă murdară, nu vei avea parte de vești prea bune. Este posibil să nu fii mulţumit de faptele tale şi să ai senzaţia că cei din jurul tău încearcă să te convingă să te dezici de principiile tale.

Dacă visezi fulgi mari de zăpadă, este posibil să primești vești rele. De asemenea, dacă visezi zăpadă care se topește, înseamnă că unele dintre dorinţele tale cele mai puternice se vor spulbera.

Dacă visezi o întindere mare de zăpadă, înseamnă că te paște un mare pericol la orizont.

Așadar, zăpada în vis poate avea atât conotații pozitive, cât și negative. Important este să îți păstrezi optimismul și să ai încredere în forțele proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *