Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ce înseamnă când visezi purici: Semnificația viselor

Ce înseamnă când visezi purici: Semnificația viselor

09 sept. 2021, 14:11,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Ce înseamnă când visezi purici? Ei bine, trebuie să știi că un vis în care îți apar aceste insecte minuscule, nu este unul des întâlnit. Iată ce spun specialiștii despre visele cu purici.

Atunci când visezi purici, trebuie să fii atent la mai multe detalii: cum arată insectele, ce fac, ce emoții îți creează, dacă te pișcă sau nu. Toate acestea sunt extrem de importante în interpretarea visului, pentru că fiecare gest sau fiecare emoție are o semnificație diferită.

Ce înseamnă când visezi purici: Interpretarea unui vis rar întâlnit

În general, puricii care apar în vis simbolizează accese de furie. Ei reprezintă doar gândurile care te frământă și care te seacă de energie. De asemenea, puricii sugerează și obiceiurile care te nemulțumesc sau relațiile nesănătoase din care vrei să ieși. Pe lângă aceste semnificații, există și câteva înțelesuri pozitive.

Semnificații pozitive

Atunci când visezi mulți purici care te ciupesc, înseamnă că vei aduna o avere considerabilă. Dacă încerci să prinzi micile insecte, înainte de a te pișca, se presupune că trebuie să profiți de niște oportunități sau că vei avea parte de noroc. Aceste ocazii nu trebuie trecute cu vederea, așa că fii atent.

Dacă o persoană din visul tău este chinuită de purici, semnifică faptul că ai putea avea o relație cu aceasta sau că se creează o chimie între voi.

Puricii albi care îți apar în vis simbolizează bucuria pe care ți-o dorești sau pe care o aștepți de multă vreme.

Ce înseamnă când visezi purici: Semnificații negative

Puricii negri, dar și ouăle de purici reprezintă probleme, care pot apărea în viața ta, în viitorul apropiat.
Dacă puricii te pișcă în vis și te chinui să scapi de ei, dar nu reușești, înseamnă că unii prieteni te mint și te bârfesc. De aceea, ai grijă cui alegi să îi vorbești despre planurile tale.

Când puricii din vis îl atacă pe partenerul tău, dar pe tine nu, înseamnă că s-ar putea să existe niște tentații de sex opus în anturajul tău, iar ispita să fie extrem de puternică.

Dacă ai purici pe hainele tale preferate sau pe hainele pe care abia ți le-ai cumpărat, înseamnă că cineva te invidiază și este pe punctul de a te ataca. În cazul în care puricii apar pe încălțăminte, există posibilitatea de a te simți vulnerabil în prezența celor care îți pun bețe în roate în legătură cu proiectele tale.

Puricii care se află pe mâinile sau pe piciorele tale dezgolite, urmează să ai motive de frustrare. Acestea pot fi legate de muncă sau de partenerii de afaceri.

Dacă visezi un purice pe un câine, înseamnă că un membru al familiei sau un prieten are nevoie de ajutor. Inițiativa ta este, însă, cheia într-o astfel de situație, deoarece acea persoană va ezita să îți ceară ajutorul. Dacă în vis iei puricele de pe câine, acest fapt simbolizează că deja ajuți persoana respectivă.

Puricii de pe o pisică au aceeași simbolistică cu cea prezentată mai sus. În această situație s-ar putea să fie vorba de o persoană de sex feminin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *