Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ce înseamnă când visezi persoana iubită cu altcineva. Interpretarea visului
Ce înseamnă când visezi persoana iubită cu altcineva. Interpretarea visului

Ce înseamnă când visezi persoana iubită cu altcineva. Interpretarea visului

01 apr. 2021, 15:02,
în Stiri si curiozitati

Știi ce înseamnă când visezi persoana iubită cu altcineva? Dacă nu, în rândurile următoare vom încerca să înțelegem ce semnifică acest vis. În general, persoana iubită în vis este semn de bucurie, de dragoste. Tradiția românească spune că dacă vă visați persoana iubita înseamnă că aceasta a adormit cu gândul la dumneavoastră. Însă dacă visezi că persoana iubită este cu altcineva, acest lucru are cu siguranță altă interpretare.

Specialiștii în interpretatrea viselor spun că o lipsă de atenție din partea partenerului poate declanșa un vis în care partenerul tău are o aventură.

Ce înseamnă când visezi persoana iubită cu altcineva

Evident, cea mai plauzibilă interpretare a viselor în care iți apare persoana pe care o placi este că te gândești mereu la ea. Acesta este un vis comun care apare de obicei la începutul unei relații și atunci când sunteți îndrăgostit nebunește.

Însă, unul dintre cele mai comune coșmaruri este acela că persoana iubită te inseala. A fi înșelat într-un vis poate de multe ori să te facă să simți că se întâmplă în realitate încât să fapt mergi și să-ți acuzi soțul, iubitul sau iubita. Astfel de vise sunt neliniștitoare și tulburătoare. De multe ori te fac să îndoiești relația ta. Adesea visele despre infidelitate nu sunt interpretate ca și cum ai avea parte de înșelăciune în relație, ci mai degrabă acest vis vorbește despre propriile sentimente de nesiguranță.

Visul în care eşti înşelat arată că ai luat nişte decizii impulsive şi că tu eşti într-o situaţie în care îţi este greu să rezişti unei tentaţii (nu neapărat amoroase). De asemenea, dacă iți visezi partenerul că te înșală mai poate să însemne că aveți valori și dorințe diferite, iar pe tine acest lucru te afectează negativ.

De regulă, o lipsă de atenție din partea partenerului poate declanșa acest vis în care partenerul tău apare că ar avea o aventură amoroasă. Însă explicația este mai simplă decât credeați. Totul pleacă de la mintea ta visătoare care transforma orele petrecute departe de tine într-o aventură. În acest sens, este indicat să comunicați cu partenerul/ partenera pentru a stabili ceea ce vă doriți.

O altă interpretare a acestui vis în care persoana iubita te inșală indică teama de a fi abandonat. Acest lucru arată că ești prea preocupat de viitorul alături de acea persoană. Poate că aștepți un angajament sau iți dorești ca relația să treacă la un alt nivel. De cele mai multe ori, astfel de vise pot apărea din cauza faptului că ai fi fost abandonat în trecut de un fost/fostă, de un părinte sau de oricare persoană importantă din viața ta.

Și în cazul în care te simți inutil pentru cei din jur sau atunci când nu te ridici la nivelul așteptărilor este posibil să visezi că persoana iubită te înșală. Și atunci când te uiți la ceas la anumite ore fixe, poți afla că persoana iubită te înșală. În acest caz, trebuie să luați în considerare cu cine vă înșală iubitul/iubita. În general, această persoana este cineva care credeți că este mai bună decât voi.

Pentru că încrederea este un element foarte important într-o relație iar aceasta este de ceva timp compromisă, este foarte posibil să visați că sunteți înșelat.

Visul în care tu îți înșeli partenerul

Dacă mai sus am arătat ce semnifică visul în care ești înșelat, mai departe vom încercă să înțelegem ce înseamnă visul în care tu ești trișorul. Adesea, aceste vise semnifică că ai sentimente de vină sau trădare personală. Și nu e vorba doar de sex sau relații-deseori astfel de vise semnalizează faptul că te simți vinovat pentru o greșeală de-a ta. Chiar dacă te visezi că iți înșeli partenerul, nu trebuie să ai motive de îngrijorare. Aceste vise nu înseamnă că vrei să te cuplezi cu vreuna dintre persoanele cu care te visezi. Cei care se ocupă de intrepretarea viselor spun că aceste vise reprezintă faptul că acorzi prea mult timp și atenție unui lucru în viața ta, în detrimentul relației tale.

Acum că ai aflat ce înseamnă când visezi persoana iubită cu altcineva, îți va fi mult mai ușor să înțelegi ce vrea subconștientul să-ți transmită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *