Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ce înseamnă când visezi oi. Semnificația visului
Ce înseamnă când visezi oi. Semnificația visului

Ce înseamnă când visezi oi. Semnificația visului

29 mart. 2021, 14:36, 8 ,
în Stiri si curiozitati

În timpul somnului avem tot felul de vise, care mai de care mai dubioase. Ne trezim și suntem curioși uneori care este semnificația a ceea ce am visat în noaptea precedentă. Mulți dintre voi ați visat măcar o dată o oaie așa că în rândurile ce urmează vom încercă să aflam ce înseamnă când visezi oi.

Visele în care apar animale sunt puternic încărcate de conotaţii şi sunt cu atât mai importante dacă se repetă sau dacă sunt însoţite de numeroase simboluri.

Ce înseamnă când visezi oi

Visele în care iți apar animale sunt încărcate de semnificații, iar noi te ajutăm să ți le explici. Ei bine, dacă vreți să știți ce semnifică oaia din vis încercați să vă amintiți cât mai multe din vis.

Oaia este un animal reprezentativ al supunerii, al blândeţei şi implicit al indolenţei. Având în vedere inocenţa lor şi faptul că sunt considerate animale de sacrificiu, oile în vis sunt simboluri ale subconştientului şi a stării sufleteşți. De asemenea, ele prevestesc schimbări pe aceste planuri precum schimbări de mentalitate sau de comportament cât şi evenimente în relaţiile cu prietenii sau cu părinţii.

În tradiția românescă se spune că visul cu oi este unul bun, însemnând spor, câștig precum și prețuirea celor din jur. Însă dacă visezi că tunzi oi acest lucru semnifica că vei avea problemne în dragoste. Pentru occidentali, visul cu oi înseamnă câștig și armonie în casă. Deși popor cu tradiție în păstorit, vechii persi considerau că dacă vei visa oi, mult zbucium va fi în viață ta.

Dacă visezi o oaie albă  este semn că vei avea parte de sprijinul unui prieten fidel în problemele care vor apărea în viaţa ta pe viitor.

Dacă o oaie neagră apare în visul tău este semn că în viaţa reală ai de-a face cu o persoană făţarnică ce ţi se dă drept prieten, dar de fapt încearcă tot timpul să-ţi strice planurile şi să te facă să decazi din punct de vedere profesional. Pe de altă parte acest vis poate simboliza faptul că atitudinea ta nu este deloc apreciată în mediul profesional şi eşti văzut ca oaia neagră a echipei. De asemenea mai poate însemna și că te temi că lumea nu vede cum ești cu adevărat și te percepe greșit.

Dacă visezi o turmă de oi acest lucru este unul pozitiv. Specialiastii în interpretarea viselor spun că vei avea parte de câștiguri financiare și ți se vor acorda multe merite pentru realizările tale. Așadar, ai de câştigat de pe urma colegilor tăi.

Dacă visezi o oaie moartă este semn rău, poţi avea parte de multe ghinioane în viața de familie sau în carieră. De asemenea, oaia moartă este legată de inocenţa ta şi asta înseamnă că evenimentele care ţi se petrec te marchează profund la nivel emoţional şi vor lăsa urme adânci asupra conştiinţei tale.

Dacă visezi mai multe oi care pasc este semn de belșug și pace în viață. Vei avea parte de o etapă frumoasă în care vei munci cu plăcere şi vei avea timp să te şi relaxezi.

Dacă visezi că tai oi este un semn rău. Asta poate semnifica că vei avea pierderi pe plan financiar iar viitorul tău nu este unul promițător. Există riscul chiar să fii nevoit să apelezi la împrutumuri din ce în ce mai des.

Dacă visezi că tunzi oi este semn că aduni bogăţii şi munceşti consecvent ca să ai o bătrâneţe liniştită. Ești un om foarte precaut și nu iți place să risipești banii aiurea.

Oi/oaie în vise – semnificații generale

Bogăție, bucurie, câștig

-albă- prieten credincios

-batandu-se – suferință, necazuri

-mai multe în grajd- sensibilitate sufleteasca

-mai multe păscând- prosperitate

-multe în turma- averea vă spori

-păscând- noroc

-tăind- sărăcie

-trimise- mare căștig

-tunzând- nefericire

-turmă de oi grase- îmbelșugare

-turmă răsfirată de- promisiuni de avere și căsnicie bună

-tușind- câștig mare

-văzând- semn bun

-zbatandu-se în mărăcini- îngrijorare, afacerile pornesc greu.

Acum că ai aflat ce înseamnă când visezi oi, descoperă şi semnificaţia viselor cu alte două animale precum cioara sau ursul.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *