Prima pagină » Turism » Calatorii » Ce înseamnă când visezi o călătorie. E de bine sau de rău?
Ce înseamnă când visezi o călătorie. E de bine sau de rău?

Ce înseamnă când visezi o călătorie. E de bine sau de rău?

13 mai 2020, 15:33,
în Turism

Ce înseamnă când visezi o călătorie. Interpretarea viselor este un subiect care fascinează pe majoritatea dintre noi. De cele mai multe ori, visele sunt pline de semnificaţii care ne arată gândurile, sentimentele şi comportamentul din viaţa de zi cu zi. Ai visat vreodată că faci o călătorie? Este de bine sau de rău acest vis?
Iată în rândurile de mai jos semnificaţia visului în care îţi apare o călătorie.

Ce înseamnă când visezi o călătorie

Dacă visezi adesea că eşti plecat într-o călătorie cei care se ocupă cu tălmăcirea viselor spun că vei avea parte de un câştig material, vei avea parte de situaţie financiară bună, bani mulţi. Însă la fel de bine putem vorbi şi de aspectul negativ al călătoriei în vis. Dacă această călătorie este una cu peripeţii visul atrage atenţia asupra problemelor vieţii, de cele mai multe ori semnifică că trebuie să fii atent în viaţa de zi cu zi. Adesea o călătorie cu primejdii îţi arată şi faptul că trebuie să ştii să-ţi alegi oamenii de care te înconjori, să nu te încurci cu cine nu trebuie. În cel mai rău caz o astfel de călătorie îţi prevesteşte că poţi avea parte de nenoriciri în viaţă şi chiar să pierzi pe cineva drag.

Călătorie cu avionul în vis

Dacă visezi că faci o călătorie în vis pe calea aerului semnifică că vei avea parte de bucurie, însă această bucurie nu va dura mult. O călătorie cu avionul semnifică că vei avea parte de noroc, dar acest noroc se va întinde pe o perioadă mai îndelungată. Călătoria la bordul avionului îţi mai arată că în perioada următoare vei avea parte de veşti foarte bune.

Călătorie cu trenul în vis

O călătorie cu trenul în vis îţi arată faptul că vei reuşi să îţi îndeplineşti toate scopurile, vei reuşi să îţi atingi toate ţelurile propuse. Mersul cu trenul mai semnifică faptul că o să ai nevoie de mult ajutor din partea celor apropiaţi. Visul este şi un semn că în viaţa reală nu eşti aşa de sigur pe tine însă nu trebuie să te îngrijorezi. În toate încercările grele din viaţa o să ai mereu suportul celor apropiaţi, permanet o să fie cineva lângă tine care o să te protejeze. Dacă eşti la începutul călătoriei cu trebul şi acesta începe să pornească din staţie în realitate semnifica speranţe mari pentru viitor precum şi relaţii stabile.

Călătorie cu vaporul în vis

Vaporul în vis semnifică faptul că vei avea parte de o călătorie plină de bucurii, multă fericire se va aşterne în viaţa ta. Tradiţia românească spune că un vapor în vis semnifică un nou pas în viaţă, cel al căsătoriei. Despre cel care visează un vapor se spune că se va căsători în perioada următoare. Călătoria cu vaporul înseamnă că vei primi veşti noi din depărtare, noi orizonturi se vor deschide în viaţa ta. Călătoria cu vaporul mai semnifica şi faptul că vei avea reuşite în afaceri, iar la locul de muncă vei avea parte de multe reuşite, toate ţelurile propuse ce ţin de serviciu se vor îndeplini. Dacă atunci când visezi că mergi cu vaporul apele vor fi liniştite, semnifică faptul că vei avea parte de multă linişte sufletească.

Dacă toate aceste călătorii din visele tale vor fi făcute de plăcere reprezintă faptul că din când în când trebuie să laşi grijile deoparte şi să te mai relaxezi.

Atunci când visezi o călătorie, în general, putem vorbi despre un semn bun, o schimbare în bine se anunţă în viaţa ta. Însă orice călătorie care are parte şi de evenimente neplăcute semnifică faptul că visul este unul rău, veştile nu sunt chiar bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *