Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ce înseamnă când visezi găini: Ai motive de bucurie sau trebuie să te îngrijorezi?

Ce înseamnă când visezi găini: Ai motive de bucurie sau trebuie să te îngrijorezi?

06 apr. 2021, 14:54,
în Stiri si curiozitati

Din cele mai vechi timpuri oamenii sunt fascinați de modul în care se interpretează visele.

De câte ori te-ai întrebat până acum ce înseamnă când visezi găini? Explicațiile pentru u nasemenea vis sunt multiple și depend de ipostaza în care se află găina, aceasta fiind simbolul cel mai important.

Visele sunt, de obicei, formate din simboluri, niște reprezentări ale subconștientului nostrum.

Fie că visezi animale pe care le vezi în fiecare zi, precum pisici, câini sau găini, sau animale sălbatice, precum giraffe sau crocodili, acestea sunt de fapt o modalitate prin care subconștientul încearcă să ne comunice ceva. Poate fi vorba despre o amintire sau, din contra, prezentarea unui eveiment viitor, care poate fi foarte important.

Ce înseamnă când visezi găini: Bani, bunăstare și noroc la locul de muncă

În cazul în care visezi o găină care stă pe ouă, înseamnă că urmează o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar pentru tine. Urmează să câștigi o sumă improtantă de bani, să obții un serviciu nou, cu un salariu mult mai ma re sau poate vei primi o moștenire. Acest vis anunță câștiguri importante de bani.

La fel, dacă îți vei visa casa plină de găini, atunci vei avea parte de bogăție. O altă interpreatre a acestui vis este că vei prim iun job de conducere sau că urmează ai putere asupra altor oameni.

Tot legat de locul de muncă, dacă visezi o găină care clocește înseamnă că vei avea noroc la serviciu, iar toate proiectele pe acre le ai în desfășurare se vor finalize cu rezultate foarte bune și vei fi lăudat pentru asta.

În cazul în care visezi un coteț plin de găini înseamnă că urmează să ai o îmbunătățire a situației materiale foarte bună, iar dacă visezi o găină cu pui, asta însemnă că în familia va veni un nou membru. Adică urmează să primești o veste legată de sarcina unei persoane dragi.

Semnificații negative ale viselor cu găini

Dacă visezi că dai de mâncare la găini, înseamnă că urmează o perioadă cu problem atât pentru tine cât și pentru cei dragi. Nu trebuie să te alarmezi că vor fi lucruri grave, dar totul se va rezolva în cel mai scurt timp.

Dacă visezi că te bați cu găini, înseamnă că mai multe persoane îți vor răul și trebuie să fii atent în perioada următoare la cei care vor veni cu propuneri ciudate. În cazul în care te aleargă găinile în vis, înseamnă că urmează o perioadă confuză pentru tine, cu multe incertitiduni.

Dacă visezi găini cărora le smulgi penele, este foarte posibil ca în perioada următoare cineva să îți ceară să îi împrumuți bani.

Dacă visezi găini care zboară, înseamnă că în viața reală ai făcut o greșeală la serviciu sau chiar în carieră și pentru care urmează să suporți consecințele. Acest vine ca un avertisment pentru a repara acea greșeală pentru ca lucrurile să n udevină mai grave.

Însemnătatea visului în funcție de culoarea găinii

Dacă visezi găini albe înseamnă relaxare, puritate și faptul că vei avea parte de o surpriză speciala din partea celor dragi.

Dacă visezi doar o găină albă, înseamnă că în perioada următoare toate vor intra pe făgașul normal și nu vei mai avea probleme. Trebuie să te aștepți la evenimente pozitive, la îndeplinirea obiectivelor propuse.

În cazul în care visezi o găină neagră, înseamnă că în scrut timp vei primi o veste extreme de importantă  și care îți va afecta în sens pozitiv viitorul.

Dacă visezi găini galbene, înseamnă că vei avea noroc în cel mai scurt timp, fiind posibile câștiguri improtante la loto sau la pariuri sportive.

Atunci când visezi găini pestrițe, înseamnă că cineva apropiat ție se preface că este slab pentru a primi ajutorul tău sau că o persoană ar putea să spună mai multe minciuni despre tine, să te defăimeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *