Prima pagină » Lifestyle » Ce înseamnă când visezi foc. Interpretarea visului
Ce înseamnă când visezi foc. Interpretarea visului

Ce înseamnă când visezi foc. Interpretarea visului

03 mart. 2021, 10:42,
în Lifestyle

Focul în vis poate însemnă distrugerea, prăbușirea. Acesta a provocat frici adânci, deoarece focul nu poate fi ținut sub control, tentaculele nemiloase se vor elibera și arde. Indiferent de caracterul plin de viață, imaginea focului personifică cel mai adesea visele arzătoare și transformarea în cenușă a oricărei dorințe.

„Visele sunt o reflectare a realității. Realitatea este o reflectare a viselor ”, a remarcat Sigmund Freud. Este dificil să nu fim de acord cu celebrul psiholog că uneori ceea ce vedem în lumea viselor este cel mai direct legat de viața noastră de zi cu zi, de trecutul sau viitorul nostru. După ce am învățat să reținem ceea ce vedem în vis și să îl interpretăm corect, ne putem privi pe noi înșine și lumea din jurul nostru într-un mod diferit. De data aceasta ne vom da seama de ce visează un incendiu în propria noastră sau în casa altcuiva, ce înseamnă asta pentru o femeie și pentru un bărbat.

De ce visează o femeie la foc?

Dacă o femeie în vis nu se teme de foc, ci admiră spectacolul unui foc mare, atunci anticipează dragostea viitoare și apariția unor noi relații romantice. Dacă cauza focului este în tine, atunci în viața reală vei răspândi bârfe și intrigi, care se pot termina prost. Un incendiu în propria casă – la probleme în relații și căsătorie: totul se poate termina chiar cu divorț.  Aproape toate cărțile care interpretează visele spun despre focul fără victime umane că este un semn bun. A te vedea plimbându-te pe cenușă în vis este un avertisment important: amână o perioadă de timp o lucrare importantă sau implementarea unei idei strălucite nou apărute. Acest lucru vă va scuti de pierderi și dezamăgiri mari.

De ce visează bărbații un foc?

În general, un incendiu în multe cărți de vis este interpretat că pasiune și viitoare sentimente puternice, cu toate acestea, rețineți că, după o relație atât de furtunoasă, nu vă mai exista nimic altceva în afară de amintiri triste și dificile. La urma urmei, toată lumea știe că, după un foc dezlănțuit, doar cenușa vă rămâne.

A vedea un bărbat în vis care apare în preajma unui incendiu înseamnă amenințarea necazurilor familiale. Pentru a evita scandalurile nedorite, acordați-i soției mai multă atenție, ajutați-vă cu treburile casnice, plănuiți o ieșire în oraș.

De ce să visezi un incendiu în casa altcuiva?

Dacă te visezi într-o casa străină cuprinsa de un foc, atunci în curând relația ta cu o persoană dragă se poate deteriora, vei avea o conversație neplăcută cu el. Locuință altcuiva cuprinsa de flăcări  înseamnă că vor apărea neînțelegeri în familie din cauza unor vecini. O vreme, ar trebuii să rărești contactul cu aceste persoane și nu împărtășii detalii despre viață ta personala. Dacă iți dai seama a cui casa arde în vis atunci îi veți afla un secret despre aceasta persoana.

Ce înseamnă când arzi bani de hârtie în foc

Dacă visezi că arzi bani de hârtie însemnă o situație de stres extrem în viață ta. Sau poate indica faptul că e nevoie să schimbi ceva care acum iți face rău.

Dacă visezi că stingi un foc în care ard bani de hârtie înseamnă că ai o problema mare pe nu ar trebuii să o amâni. Trebuie să rezolvi problema urgent pentru că „arde”.

Dacă venerezi în vis un foc făcut din bani de hârtie înseamnă că iubești conflictele și ești pus tot timpul pe cearta. Te simți puternic atunci când utilizezi forță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`