Prima pagină » Lifestyle » Ce înseamnă când visezi cartofi. Explicația visului
Ce înseamnă când visezi cartofi. Explicația visului

Ce înseamnă când visezi cartofi. Explicația visului

08 mart. 2021, 11:29,
în Lifestyle

Ai visat cartofi dar nu știi ce înseamnă asta? Exista multe interpretări ale acestei imagini în vis și nu totdeauna sunt pozitive. Că să decriptam visul în care apar cartofii trebuie să ne aducem aminte, pe cât posibil, cât mai multe detalii: starea ta de spirit, cum arătau cartofii și cantitatea lor. Chiar și cel mai mic detaliu este important.

Ce înseamnă când visam cartofi conform cărții de vise al lui Miller

În cartea 10.000 de vise interpretate de Gustavus Hindman Miller, cartoful este vestitorul unui accident sau a unor schimbări în viață care pot fi și negative.

Dacă în vis apari că plantezi cartofi atunci în viitorul apropiat un vis mare se poate împlinii. Dar dacă recoltezi cartofi ai să reușești în afaceri.

Dacă într-un vis mâncați orice fel de mâncare din cartofi atunci veți primii unele beneficii la locul de muncă. Dacă cartofii mâncați sunt gătiți chiar de dumnevoastră atunci, veți primii o oferta buna de munca.

Ați visat cartofii stricați sau încolțiți? Acest vis înseamnă prăbușirea speranțelor, sfârșitul unei perioade a vieții care a fost veselă și fericită, o revenire la care nu vă fi disponibilă în curând.

Ce înseamnă cartoful în vis conform cărții de vise a lui Vanga

Cartea de vise a lui Vanga interpretează cartoful în vis într-un mod pozitiv. Mâncatul cartofilor în vis înseamnă umplerea portofelului cu bani. Plantarea lor – bunăstare și cultivarea lor înseamnă o cariera strălucitoare.

Dacă visezi tufișuri de cartofi înflorite care nu au fost săpate, prezic vesti bune. Recoltarea și depozitarea lor prevestesc niște dificultăți neprevăzute. Dacă gătești o mâncare de cartofi delicioase atunci dificultățile vor fi rezolvate.

Ce înseamnă dacă plantezi, culegi sau cureți cartofi în vis

Dacă participi la procesul de plantare a cartofilor atunci lucrurile din viață reale vor merge spre bine. Dacă visezi bani de hârtie îngropați lângă cartofi atunci aveți șansă la un câștig financiar substanțial. Dacă visezi că plantezi cartofii pe un teren din jurul casei atunci veți primii o oferta profitabila.

Dacă visezi un cartof uriaș atunci trebuie să vă așteptați la o creștere salariala substanțială. Nu trebuie să faci nimic în acest sens, șeful vă vă răsplăti pentru munca și orele suplimentare.

Ce înseamnă dacă visam cartofi cruzi, fierți sau prăjiți

S-a întâmplat că ai visat un cartof crud, proaspeți dezgropați? Acesta este un semn bun care prezice o noua sursa de venit. Chiar dacă la început nu vor fi semnificative, acestea vor creste în mod constant.

Dacă cartofii prăjiți au apărut în vis atunci, trebuie să te pregătești de un eveniment important. Dacă în schimb cartofii sunt fierți, atunci niște musafiri îndepărtați își vor face apariția. Dacă visezi un foc căruia îi dai importanta când prăjiți cartofi atunci trebuie să te aștepți la o pierdere materiala.

Interpretarea viselor – o mulțime de cartofi

Dacă visezi o grămadă de cartofi, atunci acesta este un semn al unui lucru foarte important care se vă întâmplă într-un viitor apropiat. Bunăstarea materiala vă depinde de acest eveniment. Dacă plantezi foarte mulți cartofi atunci asta semnifica împlinirea unor dorințe arzătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *