Prima pagină » WoW! » Diverse » Ce înseamnă când visezi cal negru – Prevestirea care îți schimbă viața
Ce înseamnă când visezi cal negru - Prevestirea care îți schimbă viața

Ce înseamnă când visezi cal negru – Prevestirea care îți schimbă viața

24 mart. 2021, 14:43,
în WoW!

Mult oameni cred în vise, în ceea ce le apare. A doua zi, când îşi aduc aminte, încearcă să descifreze mesajul. Alţii însă consideră că visul este doar o proiecţie a subconştientului, care nu doarme niciodată. Ei spun că, dacă ziua vezi multe lemne, spre exemplu, este clar asta vei visa în noaptea următoare. Dar ce se întâmplă când visezi animale? Spre exemplu, ştii ce înseamnă când visezi cal negru?

Avem impresia că visele durează toată noaptea, adică ore întregi. Nu este aşa. Un vis are, cel mult, câteva secunde, dar trăirea din acele clipe este uneori atât de intensă, încât parcă timpul se dilată. Probabil ţi s-a întâmplat şi ţie să visezi cal. Dacă i-ai spus mamei sau bunicii, le-ai văzut mimica uşor îngrijorată. De ce oare? Ce înseamnă când visezi cai? Haideţi să aflăm răspunsul.

Ce înseamnă când visezi cal negru

Calul este un animal puternic, mare şi maiestuos. Apariţia lui în vis are o simbolistică destul de accentuată. Se spune că el reprezintă sexualitatea, dorinţa şi puterea. Alte persoane afirma însă că, dacă visezi cal, înseamnă că cineva ţi-a făcut vrăji de ursită. Cu alte cuvinte, urmează să ţi se întâmple ceva rău.

Dacă visezi cal negru nu înseamnă neapărat o veste rea. Să spunem că vei avea o veste care te va lua prin surprindere. De asemenea, calul negru din vis poate face referire şi la atracţia ta faţă de o persoană de sex opus, dar care nu îţi împărtăşeşte sentimentele.
În cele mai negre previziuni, calul negru s-ar traduce printr-o nenorocire trimisă asupra ta, pentru a te omorî. Iată, așadar, ce înseamnă să visezi cal negru.

Ce înseamnă când visezi cai albi

Dacă în vis ţi-a apărut un cal alb, posibil să faci cunoştinţă cu o persoană benefică ţie, din afara cercurilor tale de prieteni. De asemenea, el semnifica şi relaţia bună pe care o ai cu un prieten. Când o tânără visează cal alb, se spune că, în curând, va fi cerută în căsătorie.

Ce înseamnă când visezi cai maro

Calul maro (murg) din vis simbolizează persoana influenţa pe care o vei cunoaşte în curând şi care va avea un rol important în viaţa ta. Poate, datorită acesteia, vei avansa în carieră sau îţi vei găsi un loc de muncă mai bun. Totodat, poate să îţi apară în vis cal maro şi atunci când treci printr-o situaţie mai dificilă, o perioadă plină de energie negativă şi care te consumă psihic.

Alte semnificaţii în funcţie de culoarea cailor

Iată şi alte explicaţii referitor la visele în care îţi apar cai:

  • calul alb semnifică un moment în care îţi vei schimba spiritualitatea în bine;
  • calul alb anunţa noroc la bani;
  • conform teoriilor lui Freud, calul alb are legătură cu sexualitatea ta, cu o dorinţă sexuală în creştere;
  • calul maro semnifica schimbarea;
  • calul maro are legătură cu puterea ta interioară şi cu dorinţa de a ieşi dintr-o anumită situaţie;
  • calul roşu (roib) din vis te poate atenţiona să nu fii prea impulsiv cu unele persoane din cercul tău.

Iată ce înseamnă și când în vis, în afară de cal, îți apare pisica:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024