Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ce înseamnă când visezi că te îneci. Semnificația visului
Ce înseamnă când visezi că te îneci. Semnificația visului

Ce înseamnă când visezi că te îneci. Semnificația visului

18 mart. 2021, 15:02,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

În timpul somnului avem tot felul de vise care de care mai dubioase. Dacă ai visat că ești într-o apă și simți că te afunzi și nu mai poți respira, probabil te-ai întrebat ce înseamnă când visezi că te îneci. Este motiv de îngrijorare mai ales din cauza faptului că simți senzația de sufocare în timpul somnului? Ei bine, se pare că acest lucru nu trebuie să te îngrijoreze, acest vis nu prevestește ceva rău în adevăratul sens al cuvântului.

În general, înecul din vis semnifică mai multe sentimente sau trăiri copleșitoare, incapacitate de a face faţă emoțiilor, emotivitate, criză, timiditate, stres, teamă, oboseală psihică, risc de eșec, etc. Și atunci când visezi viermi semnifică același lucru.

Ce înseamnă când visezi că te îneci

De cele mai multe ori, visele au o însemnătate specială. Chiar dacă uneori nu le băgăm în seamă și ne gândim că nu au niciun sens, se pare că ele ascund înțelesuri extrem de interesante. Visele sunt modalitatea subconștientului de a ne transmite mesaje importante, atunci când avem anumite frici și încercăm să ascundem anumite probleme.

În general, dacă ai visat că te îneci, interpretarea visului este că poți fi cuprins de griji și de emoții negative. Ai anumite frici, dureri, încerci să ascunzi anumite probleme, iar ele te bântuie și vor să iasă la suprafață. Visul în care te îneci mai înseamnă și că încerci să supraviețuiești, te lupți că să răzbești.

De asemenea, visul în care te îneci mai poate simboliza că ești neputincios într-o relație, ești implicat prea mult iar când lucrurile au scapăt de sub control, în sensul că apar semne de despărțire, nu poți face față suferințelor.

Dacă ai visat că te îneci iar cineva apare și te salvează însemnă că te bazezi pe anumite persoane atunci când ai nevoie de o mână de ajutor sau un umăr pe care să plângi. De asemenea, mai semnifică că te simți odihnit și nu iți pasă de ceea ce se întâmplă în jurul tău iar acest lucru nu este unul bun.

Când visezi că te îneci într-o piscină sau într-un bazin de înot semnifică faptul că ești mult prea înverșunat, mult prea competitiv și dur. Aest lucru iți arată ce trebuie să renunți să te întreci cu toată lumea, nu trebuie să apelezi la tot felul de compromisuri pentru a arăta cuiva că ești mai bun. Fiecare are calitățile și defectele sale, așadar fiecare are drumul său în față.

Înec în cadă. Ce semnifică acest vis

Daca visezi că te îneci în cadă înseamnă că ai griji și probleme în viața de zi cu zi, iar acestea te apasă, iți fac viața un chin. Poate simți chiar și un sentiment de vinovăție, ajungi să iți faci reproșuri în legătură cu lucruri sau situații care nu depind neapărat de tine. În același timp mai poate însemna și că ești implicat într-o relație amoroasă care te nemulțumește, te simți inconfortabil și te gândești să renunți la partenerul tău de viață, exact opusul la visul în care prinzi peste.

Se știe că te poți îneca nu doar în apă, ci și cu diferite obiecte sau alimente. Daca te-ai confruntat cu aceasta situație, să zicem că ai visat că te îneci cu un os, acest vis semnifică piedici care ți se pun. Nu sunt obstacole majore care iți ies în cale, însă sunt periculoase și trebuie să fii mai precaut.

Acum că ai aflat ce înseamnă când visezi că te îneci, iți va fi mult mai ușor să înțelegi ce vrea subconștientul să-ți transmită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *