Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ce înseamnă când visezi că naști. Interpretarea visului
Ce înseamnă când visezi că naști. Interpretarea visului

Ce înseamnă când visezi că naști. Interpretarea visului

05 apr. 2021, 16:03,
în Stiri si curiozitati

Știi ce înseamnă când visezi că naști? Dacă nu știi răspunsul la această întrebare o să afli în cele ce urmează. Să visezi că naşti un copil e un vis comun care poate avea multe semnificaţii.

În general, visele noastre sunt pline de simboluri care ne pun pe gânduri, mai ales a doua zi după ce ne trezim. Potrivit specialiștilor în interpretarea viselor, înainte de a încerca să căutam semnificațiile simbolurilor apărute în timpul visului nostru, este esenţial să încercăm să ne amintim cât mai multe aspecte ale acestuia.

Ce înseamnă când visezi că naști

Este știut faptul că multe femeie visează să devină mame. Ce înseamnă când visezi că naști? Este semn bun, e semn prevestitor de ceva rău în viață ta? Astăzi, vom vorbi despre un vis pe care îl pot experimenta femeile de orice vârstă și care are explicații controversate.

Să visezi că naşti un copil e un vis comun care poate avea multe semnificaţii. Multă lume spune că acest vis se întâmplă mai des la persoanele care sunt însărcinate și acest lucru este unul perfect normal din cauza grijilor sau al entuziasmului. El reflectă frica cu care aştepţi evenimentul şi celelalte sentimente cu care te confrunţi. E frecvent întâlnit în cel de-al doilea trimestru de sarcină şi nu trebuie să te sperie.

Cei care se ocupă de interpretarea viselor spun că un vis în care naști un copil înseamnă întotdeauna un nou început, şi asta poate să se refere la muncă, la viaţa sentimentală sau la orice alt aspect al vieţii tale. Visul poate, de asemenea, să fie un simbol al fertilităţii şi abundenţei.

Anumiți tălmăcitori de vise susțin că visul în care o femeie naște, mai exact dacă este văzut bebelușul în vis, are conotații negative, copilul mic fiind prevestitor de boala, necazuri, suferință și chiar moarte. În același timp, aceștia susțin că acest vis însemnă că vor urma greutăți în viață dar care vor fi depășite  până la urma. Un alt vis depre care putină lume știe care prevestește boala sau chiar moartea este cel în care apar căpușele.

Dacă visezi că eşti în drum spre spital pentru a naşte, înseamnă că încerci să scapi de unele responsabilităţi pe care le ai în viaţa reală. Dar, dacă eşti însărcinată în realitate şi visezi asta, înseamnă doar că ai emoţii şi ţi-e teamă de momentul în sine.

Dacă visezi că naști prematur înseamnă că în realitate ai ieșit dintr-un proiect pe care nu l-ai finalizat, nu ai dus la bun sfârșit ceea ce ai început și te simți nepregătită pentru o noua încercare.

Tradiția populară spune că atunci când visezi că naști o fetiță, în realitate vei naște tocmai opusul, adică un băiețel.  Însă, interpretarea onirica a acestui vis susține că vei intra într-o etapă în care vei avea parte de fericire, bucurie și împliniri. De asemenea, se poate întâmplă să primești o oferta pe care nu o poți refuza, mai ales din sectorul profesional. Te vei folosi foarte mult de capacitățile și resursele interioare pentru a avansa.

Nașterea în vise – un nou început

Dacă visezi că naști un băiețel este posibil să te confrunți cu niste nemulțumiri și dezamăgiri ușoare în viață de zi cu zi. Însă, pe de alta parte, acest vis prevestește un nou început fix într-un domeniu în care te așteptai cel mai puțin. Vei urca o treaptă pe scara ierarhică iar ajutorul va veni tocmai de la rudele tale.

Dacă visezi că naști gemeni înseamnă că în viață reală te afli într-o cumpănă, o răscruce de drumuri, și nu știi în ce direcție să continui. Vei fi pus în fața unei alegeri foarte dificile și va urma o perioada în care vei fi suprasolicitată din toate punctele de vedere. Visul denotă, de asemenea, și un conflict pe care îl ai tu cu tine, un comportament dual și un caracter în antiteză.

Dacă visezi că naști o creatură sau un animal înseamnă că iți este frică de noi decizii, de noi traiectorii, te temi să începi un proiect nou sau să faci o schimbare semnificativa în viața ta, care, posibil, să-ți fie impusă sau cerută.

Dacă visezi că moare o femeie în timp ce naște, e semn al unei transformări. Visul reprezintă sfârșitul unui lucru (moartea) și începutul altui lucru (nașterea). E posibil să faci schimbări în viață ta sau să scapi de vechile obiceiuri.

Dacă visezi că ai o naștere ușoară înseamnă că acele schimbări care vor apărea în viață ta vor fi acceptate cu ușurință, cu bucurie. Acest vis este similar cu cel în care visezi un inel cu piatră pe care îl ai pe deget. În schimb, dacă visezi că ai parte de o naștere grea, în viață reală te vei adapta cu greu la schimbările ce apar. La fel, poate semnifica că te așteaptă o perioada mai puțin fericită.

Dacă visezi că bebelușul zâmbește la tine este un semn bun. Este un simbol al bucuriei și al fericirii asupra traseului pe care îl ai în viață.

Dacă visezi că naști prin cezariană acest lucru poate fi interpretat că în relația cu persoana iubită dai dovadă de imaginație și romantism.

Dacă visezi că alăptezi bebelușul imediat după ce îl naști, semnifica că o anumită problemă din viața ta va dispărea, este foarte posibil să ai parte de un jou început mai ales în sectorul carierei. Acum că ai aflat ce înseamna cand visezi că naști, vei înțelege mult mai ușor ce vrea subconștientul să îți transmită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *