Prima pagină » National » Ce înseamnă când visezi că cineva vrea să te omoare. Interpretarea în cărţile de vis
Ce înseamnă când visezi că cineva vrea să te omoare. Interpretarea în cărţile de vis

Ce înseamnă când visezi că cineva vrea să te omoare. Interpretarea în cărţile de vis

18 feb. 2021, 12:35,
Elena Nicoleta BUJOR în National

Visele creează mari semne de întrebare întotdeauna. Ne întrebăm ce semnificaţii au sau ce semne ne transmit aceste scurte imagini care aduc emoţii negative, frică, anxietate sau emoţii pozitive, fericire, bucurie. Printre visele cel mai des întâlnite se află cel în care eşti urmărit de cineva, căderea în gol, diverse animale, dar şi momentul în care cineva vrea să te omoare.

Specialiştii în domeniu susţin că experimentarea unor lucruri negative în vis este considerat un lucru bun. Psihologii afirmă faptul că dacă ai trăit un coşmar într-un vis posibilitatea să se realizeze în viaţa reală este mică. În esenţă, karma este corectata prin astfel de vise.

Ai visat că vrea cineva să te omoare? Cum poate fi interpretat acest lucru

Interpreţii viselor susţin că o tentativă de crimă sau crima propriu zisă într-un vis simbolizează totodată o serie de probleme nerezolvate în viaţă sau că în perioada imediat următoare vei avea parte de o bucurie.

În altă ordine de idei, subconştientul ne avertizează asupra faptului că ar trebui să ne facem timp să ne ocupăm de problemele de sănătate care ne afectează organismul.

Dacă o persoană încearcă să te ucidă cu un cuțit, interpreţii susţin că visătorul are un conflict intern care interferează cu viața reală. Trebuie să vă înțelegeți, să vă aduceți sufletul și mintea într-un echilibru perfect.

Dacă în vis sunteţi luat ostatic, acesta este un semn al activității duşmanilor ascunși care așteaptă momentul oportun de a face rău visătorului. Aici îi puntem aminti pe concurenți de la locul de muncă / afaceri sau vecini.

Pentru fetele tinere care visează că o persoană încearcă să îi ia viața are un sens romantic. Aici, specialiştii precizează că va fi facilitata întâlnirea cu un admirator. De asemenea, atacul unei fiare sălbatice sau visarea unui şarpe are interpretarea apariției unui nou prieten și aliat.

Ai visat că o rudă vrea să te ucidă? Acest vis poate fi interpretat ca o încercare de a remedia o relație cu tine care s-a deteriorat. Dacă un străin a apărut sub forma unui ucigaș, acest lucru indică un competitor puternic în afacerea în care îţi desfăşori activitatea.

Tentativa de crimă, interpretată în cărţile de vis

Fiecare vis poate fi elucidat cu ajutorul unei serii de cărţi care au rolul de a interpreta aceste imagini, care pot părea reale sau de multe ori abstracte.

Cartea de vis a lui Miller descrie crimă ca fiind incompetenta acţiunilor celui ce visează. Acest lucru semnifică că trebuie să fii mai atent cu cei din jurul tai, mai ales la familie şi prieteni.

Visul uciderii este interpretat diferit în cartea de vis a lui Wangi. Aici, tentativa de omor avertizează că vor fi o serie de pericole în viaţă. Vor urma în viitorul apropiat mai multe provocări, unde trebuie să lupţi pentru a supravieţui.

Nu în ultimul rând, Nostradamus caracterizează acest tip de vis că fiind ceva pozitiv. Dacă ai visat că vrea cineva să te ucidă, acest lucru înseamnă că vei avea parte de schimbări pozitive în viaţa ta.

Este cunoscut faptul că românii sunt persoanele care se interesează cel mai frecvent ce stă la baza unui vis sau superstiţii. Printre supestitiile româneşti este întâlnită şi cea în care mortul zâmbeşte. Bătrânii precizează că dacă o persoană care se afla în sicriu zâmbeşte atunci acesta a plecat împăcat la cele veşnice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *