Prima pagină » Radio » Actualitate » Ce înseamnă când visezi bijuterii. Care este semnificația aurului care apare în vis
Ce înseamnă când visezi bijuterii. Care este semnificația aurului care apare în vis

Ce înseamnă când visezi bijuterii. Care este semnificația aurului care apare în vis

17 sept. 2020, 16:23,
în Radio

Ce înseamnă când visezi bijuterii din aur. Acestea reprezintă un simbol al prosperității, al statutului social, dar și al exuberanței. Atunci când apar în vise, se spune că prezic o perspectivă pozitivă în mai multe capitole ale vieții tale. Așadar, bijuteriile din vis anunță o viață bogată, în care îți poți permite tot ce îți dorești.

Se spune că visele noastre nocturne sunt în strânsă legătură cu evenimente care au loc pe parcursul zilei. De asemenea, aceste vise pot fi gânduri transpuse noaptea, în timpul somnului profund. Și totuși, se întâmplă adesea să visăm ceva ce nu are nicio legătură cu ce am făcut în timpul zilei. Mai mult, sunt unele vise care nu au nici măcar o explicație logică.

Ce înseamnă când visezi bijuterii

Probabil ți s-a întâmpat și ție să visezi aur sau bijuterii din aur, și te-ai gândit ce o fi însemnând asta. Ei bine, în vis, bijuteriile din aur sunt un semn bun care anunță creșterea puterii financiare. De asemenea, astfel de vise pot prevesti chiar și o avansare pe scara socială. Atunci când visezi că ai mâinile pline de aur, poate însemna că ți-ai atins un obiectiv important. De asemenea, poate însemna și faptul că ai ajuns într-un punct de echilibru îintre stabilitatea financiară și cea emoțională.

De pildă, dacă te visezi purtând bijuterii din aur, ai putea avansa rapid în carieră. Aceste bijuterii care îți apar în vis pot scoate la iveală și dorința de afecțiune și recunoaștere. Dacă bijuteriile sunt foarte valoroase și impresionante, ele pot simboliza vanitatea sau dorințele nerealiste.

Atunci când visezi că ai intrat într-un magazin cu bijuterii din aur și te simți copleștit poate însemna că ai anumite probleme. În acest caz mai ai de lucru cu propria persoană. Și aceasta deoarece ești nesigur în anumite privințe și nu ai suficientă încredere în tine. Totodată, aceasta înseamnă că îți este teamă să ieși din zona de confort.

Care este semnificația aurului din vis

Acest tip de vis apare în tradiția multor popoare. De exemplu, în tradiția persană visul în care vezi aur este unul bun. El înseamnă bogăție, fericire, o viață cu adevărat împlinită. Și tradiția românească admite că aurul din vis înseamnă bogăție și prosperitate. Numai că la noi, această bogăție nu îți aduce nici fericire, nici liniște și nici îndestulare.

Cu toate astea, se spune că dacă visezi bani de aur ai șanse mari să te căsătorești. Monedele de aur mai înseamnă și că ai gânduri de căsătorie. De asemenea, dacă visezi obiecte mari din aur, cum ar fi un vas, este semn că vei fi avansat la locul de muncă. Aceasta înseamnă că meritele îți vor fi recunoscute în scurt timp.

Ce înseamnă când visezi bijuterii din aur. Metalul prețios pe care îl atingi în vis semnifică un hobby pe care îl vei descoperi în curând. În schimb, aurul sub formă de coroană înseamnă înțelepciune. Nu în ultimul rând, o pepită de aur e semn că ești o persoană sănătoasă. Iar dacă visezi o brățară de aur, este posibil să cunoști pe cineva cu care vei lega o strânsă prietenie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *