Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ce înseamnă când te uiți la ceas la oră fixă. Cifrele exacte

Ce înseamnă când te uiți la ceas la oră fixă. Cifrele exacte

24 mart. 2022, 14:02,
în Stiri si curiozitati

Probabil multe persoane au sesizat că uneori este absurd faptul că atunci când privim ceasul, aproape mereu este ora exactă. Dar ce înseamnă când te uiți la ceas la ora fixă? Explicații ce apar în kabalistică.

Dacă vreodată ți s-a părut suspect faptul că te uiți la ceas, iar ora este una exactă, și acest lucru se repetă frecvent. Lumea paranormalului susține că acest fapt s-ar putea datora unor forțe supranaturale ce doresc să ia contact cu dumneavoastră, sunt mulți adepți al practicilor spirituale. Mulți spun că aceștia ar fi îngerii păzitori ce vor să transmită ceva anume, în timp ce alții susțin că acestea ar fi semne din partea universului pentru a primi călăuzire în viață.

carte ce contine informatii de kabalistica

Evreii foloseau în practicile tradiționale multe informații Kabbalah

Ce înseamnă când te uiți la ceas la ora fixă? Răspunsuri explicate

Dacă facem referire la spiritualitate sau numerologia kabalistică, numerele indică anumite lucruri. Cifrele sunt niște concepte pe care oamenii l-au creat pentru a putea înțelege mai ușor lucrurile înconjurătoare, fiind ceva abstract, au primit diverse conotații. În multe religii acestea au simboluri deosebite și pot fi aplicate în geometrie, având astfel indirect legătură cu astrologia.

Numerele naturale de la 1 la 9, cât si 11, 22, 33 sau 12 și 108, dar și multe altele, se consideră a face parte dintr-o serie de numere kabalistice, având fiecare o interpretare unică. Fiecare dintre acestea au o însemnătate, iar suma lor poate duce la diverse tipuri de calcule din care prin analiza se pot face mai multe preziceri.

Acest  limbaj kabalistic a fost creat de către persoanele ce erau considerate păgâne și au fost lung studiate de către creștini, sau chiar îmbunătățite de către poporul evreu. Kabbalah se consideră a fi o sursă infinită de cunoaștere și certitudini ce pot susține viața spirituală a oamenilor.

perete cu 2 ce inseamna cand te uiti la ceas la ora fixa

Fiecare ora fixă, poate semnala ceva din viata personala

Diverse ore exacte și sensul lor

Fiecare oră exactă are o interpretare proprie, acestea sunt numite în popor și ca „numere magice”. Se crede că acestea ar putea avea legătură cu modul prin care oamenii pot comunica în lumea nevăzutului și reprezintă una dintre puținele căi de a primi influențe din partea divinității.

Ora exactă 00:00

Atunci când este miezul nopții, se consideră un moment oportun pentru a spune o dorință. Se spune că această oră este perfectă pentru a spune ce îți dorești, iar multe dintre cele spuse vor tinde să se îndeplinească. De altfel, mai există o interpretare care spune că cineva nu se poate opri din a se gândi la tine, din rău sau bun augur.

Ora exactă 01:00

Dacă din întâmplare prindeți ora exactă 01:00, aceasta semnifică mari schimbări în viața oamenilor. Numărul 1 este un simbol din partea divinului și reprezintă voința schimbătoare. Dacă ați început un proiect sau aveți de gând să îl începeți, șansele ca acesta să fie un succes sunt foarte mari.

ce inseamna cand te uiti la ceas la ora fixa in kabalistica

Kabala este folosita pentru a interpreta multe lucruri

Ora exactă 03:00

Când ceasul indică această oră, în kabalistică se înțelege ca fiind o binecuvântare. Se înțelege ca un semn de a continua ceea ce faceți. Divinitatea este întrutotul sigură că ceea ce faceți este corect, iar astfel își arată susținerea.

Kabbalah – Metoda esoterică

Aceasta este o disciplină ce a fost studiată mult în misticismul evreu, cunoscut sub o veche denumire de mekubai. Această practică fiind folosită în multe alte lucruri decât la ce înseamnă când te uiți la ceas la oră fixă, fiind foarte aplicată și în astrologie sau chiar chiromanție. Informațiile originale provin din texte antice care sunt considerate ca fiind sacre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *