Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ce înseamnă când te mănâncă nasul pe interior? Interpretări medicale și superstiții

Ce înseamnă când te mănâncă nasul pe interior? Interpretări medicale și superstiții

08 feb. 2022, 16:01, 1 ,
în Stiri si curiozitati

Probabil te-ai întrebat de nenumărate ori ce înseamnă când te mănâncă nasul pe interior. Ei bine, acest lucru poate fi interpretat atât din punct de vedere medical, cât și spiritual.

Potrivit tradiției populare, nasul și nările sunt primite de la Dumnezeu, cu scopul de a ne trimite mesaje divine. Însă, pruritul nasului poate avea și semnificații medicale. De cele mai multe ori, poate fi vorba despre piele uscată, arsuri solare, alergii, inflamații, răceală și chiar anxietate. Fiindcă germenii afectează, mai întâi, nasul și sinusurile, prin mâncărime se încearcă eliminarea „musafirilor nepoftiți”.

De aceea, recomandat este să rămâi hidratat și să eviți factorii alergenici. Nu te scărpina și nici nu îți sufla nasul puternic, pentru că nu faci decât să îl iriți și mai tare. Folosește, în schimb, o soluție salină pentru curățarea nasului și, în acest fel, vei scăpa de mâncărimi.

Dar ce se întâmplă când mâncărimea nasului nu este de cauză medicală? Iată ce superstiții există.

o femeie cu mâncărime nazală

Nu te scărpina și nici nu îți sufla nasul puternic, pentru că nu faci decât să îl iriți și mai tare.

Ce înseamnă când te mănâncă nasul pe interior?

Există mai multe superstiții legate de mâncărimea nasului. Printre acestea se numără: vizita, darul spiritual și recunoștința.

Cineva va veni în vizită

Atunci când te mănâncă nasul se spune că cineva vine să te viziteze. De asemenea, bunicii mai spun că urmează să întâlnești o persoană necunoscută, care îți va schimba viața. În plus, s-ar putea să primești vizita unui înger, care îți va trimite un mesaj de la Dumnezeu.

Se mai spune, chiar, că dacă te mănâncă partea stângă a nasului, te va vizita un bărbat. Iar dacă te mănâncă nara dreaptă, vizita va fi din partea unei femei.

Vei primi un dar spiritual

Nu e speria dacă te mănâncă nasul. S-ar putea să fie un semn pozitiv, care să te anunțe că urmează să primești un mare dar spiritual. Nu este vorba despre nimic material, ci despre înţelepciune, cunoaştere, credinţă, vindecare, miracole, profeţie și discernământ.

Fii recunoscător pentru tot ce există în jurul tău

Mâncărimea nasului mai poate însemna că Dumnezeu îți trimite un semn. Prin acest gest, El îți amintește să fii recunoscător pentru tot ceea ce ai. Tot ce există în viața ta, de la familie, la prieteni, la oameni apropiați și până la carieră, sănătate și lucruri neînsemnate, îți aparține. Fără toate acestea nu ai fi fost omul care ești astăzi și, de aceea, ar trebui să fii recunoscător.

Nu uita că totul în viață este trecător. Astfel că, fii recunoscutor pentru tot, cât timp mai există.

Alte superstiții mai spun că dacă te mănâncă nasul, urmează să te iei la bătaie cu cineva sau chiar că te vei întâlni cu un nebun. De asemenea, nu este de bun augur să strănuți atunci când te trezești. Semn rău este și atunci când te mănâncă nara dreaptă și strănuți pe partea respectivă. Mai mult decât atât, mâncărimile nazale sunt semn că cineva te vorbește de rău.

un copil cu mâncărimi nazale

Există mai multe superstiții legate de mâncărimea nasului. Printre acestea se numără: vizita, darul spiritual și recunoștința.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *