Prima pagină » Cancan » Ce înseamnă „all inclusive” în Bulgaria, de fapt. Mulți au rămas surprinși atunci când au văzut imaginile!

Ce înseamnă „all inclusive” în Bulgaria, de fapt. Mulți au rămas surprinși atunci când au văzut imaginile!

06 aug. 2024, 11:01,
Cezar Bulgaru în Cancan

Tot mai mulți români preferă litoralul vecinilor decât pe-al nostru însă se și întreabă ce înseamnă „all inclusive” în Bulgaria, de fapt. Bulgaria este plină de turiști români, în special în timpul sezonului estival, deoarece mulți aleg pachetele all inclusive. Hotelurile care oferă aceste servicii sunt numeroase, iar prețurile variază în funcție de lux și de locația lor pe plajă.

Litoralul Bulgariei este cunoscut pentru stațiunile sale populare și frumoase precum Nisipurile de Aur, Sunny Beach sau Varna.

Astfel, oamenii preferă să călătorească în vecinătate mai degrabă decât să se cazeze în stațiunile locale cu sistem de tip „împinge tava”. Ce fel de masă a primit o turistă română într-un restaurant al unui hotel din Nisipurile de Aur?

Românii preferă vacanțele în Bulgaria

Românii preferă vacanțele în Bulgaria datorită hotelurilor care oferă servicii all inclusive. Mulți dintre ei doresc să se îndepărteze de agitația orașului și să se bucure de o cazare ce le asigură liniște, relaxare și mâncare de calitate. În stațiunile din țară sunt puține opțiuni de cazare cu all inclusive, ceea ce nu este deloc pe placul turiștilor.

Asta se întâmplă deoarece prețurile și condițiile sunt diferite. Ei preferă să meargă în stațiunile din țara vecină, unde găsesc multe opțiuni de cazare. Își rezervă vacanțele cu câteva luni înainte, își organizează planurile și apoi pleacă în călătorie.

Ce înseamnă „all inclusive” în Bulgaria, de fapt

Pentru că există persoane curioase, care vor să afle ce condiții oferă hotelurile all inclusive, o româncă a dorit să împărtășească cu toată lumea într-un grup de Facebook ce a mâncat ea într-un hotel din Nisipurile de Aur.

Mulți au fost uimiți când au văzut imaginile! Asta se datorează faptului că oferta era variată. Angajații restaurantului au pregătit numeroase delicii, pe care le-au expus în fața celor care au plătit o sumă considerabilă. Mâncarea a fost diversificată, acoperind toate preferințele, de la preparate tradiționale până la feluri internaționale!

Românca nu a avut lipsuri de niciun fel, dimpotrivă! Au avut parte de tot ce și-au dorit, atât în ceea ce privește mâncarea, cât și băuturile. Conform Booking, prețul pentru o săptămână de vacanță la acel hotel este de aproximativ 6000 de lei. Având în vedere că, pe lângă serviciile excelente, turiștii se pot bucura și de diverse activități, prețul este considerat rezonabil.

Hotelul dispune de două piscine mari, două restaurante, un bar și o cafenea. Ce ar putea fi mai bine? Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care românii aleg să aleagă cazările „all inclusive” în Bulgaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *