Prima pagină » National » Ce influență au părinții lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat accidentul mortal în 2 Mai

Ce influență au părinții lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat accidentul mortal în 2 Mai

22 aug. 2023, 10:06,
BZI.ro, în National

Părinții lui Vlad Pascu ar avea o influență mare, conform unor surse. Vlad Pascu, tânărul în vârstă de 19 ani, care a fost descoperit în posesia de droguri în vehiculul său și a fost eliberat ulterior de polițiști, a devenit protagonistul unui accident tragic în localitatea 2 Mai, soldat cu decesul a doi tineri. Nu este vorba de prima sa încălcare a legii. De asemenea, aceasta nu reprezintă prima situație în care autoritățile i-au permis să plece fără a-și asuma consecințele acțiunilor sale.

Monica Tatoiu susținea că părinții lui Vlad Pascu au mai multe afaceri imobiliare și chiar s-a judecat cu aceștia. Monica Tatoiu mai susține că tatăl lui Vlad Pascu a realizat o tranzacție de 17 milioane de euro cash,

Ce influență au părinții lui Vlad Pascu

Părinții lui Vlad Pascu ar avea numeroase relații în administrația locală și centrală. De aici există şi suspiciunea prin care tânărul șofer a scăpat de două ori de ”brațul lung al legii”. Un tânăr în vârstă de 19 ani, provenind dintr-o familie înstărită, se pare că a ajuns într-o stare de inconștiență din cauza amestecului de substanțe droguri pe care le consumase.

Acesta, cu gândurile în derută, a provocat un accident mortal în care au fost implicați doi tineri de 21 și 22 de ani, care și-au pierdut viața când mașina condusă de el i-a lovit în afara drumului. Alți șase tineri au avut norocul să scape cu viață.

Situația devine și mai șocantă odată ce se dezvăluie că Vlad Pascu a avut mai multe întâlniri cu autoritățile în ultimul an, confruntându-se cu incidente și probleme legate de droguri, dar a reușit să scape de fiecare dată. Cu atât mai revoltător, în seara accidentului de sâmbătă, la ora 21.00, a fost oprit în trafic în Constanța și totuși i s-a permis să continue călătoria, chiar dacă nu avea toate documentele în regulă. Mașina să nu avea asigurarea RCA valabilă, nu avea nicio amendă, iar autoritățile nu au luat măsuri pentru reținerea talonului până la rezolvarea deficiențelor.

Un șofer a sunat la 112 să spună că Vlad Pascu conduce periculos

La ora 00.40, un șofer a contactat serviciul de urgență 112 pentru a semnala un conducător auto care circulă haotic și cu viteză pe drumul dintre Vama Veche și 2 Mai. Acesta era, de asemenea, Vlad Pascu. Peste două ore, a fost oprit de polițiști și a fost descoperit cu substanțe droguri în mașină și în buzunare. A fost condus la secția de poliție, unde a fost testat doar pentru alcool. A petrecut aproximativ o oră și jumătate în acea locație și a fost eliberat la ora 04.30 fără să întâmpine alte probleme său întrebări.

Deși poliția afirmă că la momentul acela nu consumase droguri, tragedia a avut loc la mai puțin de o oră după eliberarea să, mai exact la ora 05.25. Conform declarațiilor șefului Inspectoratului de Poliție Constanța, se pare că tânărul ar fi mers la un local din Vama Veche și ar fi consumat droguri, însă o filmare de la o benzinărie, datând cu jumătate de oră înainte de accident, arată clar că el era deja sub influența drogurilor, deși martorii afirmă că nu erau conștienți de prezența sa. De altfel, chiar și tatăl Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu se teme de mușamalizarea cazului.

Toți acești factori ne poate duce la gândul că părinții lui Vlad Pascu ar fi putut interveni pentru a-și salva fiul. Același fiu care a provocat un accident rutier mortal în 2 Mai.

CITEȘTE AICI DECLARAȚIA PĂRINȚILOR LUI VLAD PASCU

 

Comentarii
  • asta e……………..parintii cu bani care permit orice odraslelor lor……….. La numarul mare de accidente din romania contribuie in parte si politia , insa contribuie si unii medici psihioatri care isi dau avizul pentru fisa medicale ,,, unor persoane care evident au ceva probleme– ii vezi dupa aspectul fizic…………….

  • Bineinteles parintii sunt primii vinovati pentru educatia deficitara. Il stiau consumator de droguri; fusese si la dezintoxicare si cu toate acestea l-au lasat sa faca scoala de soferi, ba i-au mai luat si masina. De ce? Apoi politia, a cata oara? Daca ar fi actionat conform legilor, carnagiul putea fi evitat.

  • Pentru părinții lui Vlad Pascu! Ce tupeu aveti sa va oferiți ajutor financiar ? Credeti ca totul se cumpără cu BANI.Vum ati putut creste asa ceva ?ref la inscripția pe pe bluza acestuia sa o înlocuiți cu Viața mea vs fi INCHISOAREA pt 20 de ani.a ucis 2 copii minunați RUSINE dan Pascu !! !

  • Un cetatean revoltat

    Sa raspunda si politistii pentru complicitate la crima …

  • Tac’su stie mai multe! Ce cauta cu el în Vama Veche? Ce afaceri are în Olanda? Tot el l-a luat de la locul accidentului. Ala tânar este doar consumator. Sunt sigur ca politistii care l-au oprit, în mod sigur îl cunosc si pe tac’su. Prietenii stiu de ce!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024