Prima pagină » Cancan » Ce înălțime are Giani Kiriță. Cum vrea faimosul să salveze echipa Dinamo

Ce înălțime are Giani Kiriță. Cum vrea faimosul să salveze echipa Dinamo

10 dec. 2021, 14:31,
în Cancan

Ce înălțime are Giani Kiriță? În sezonul 2 al emisiunii Exatlon, vedeta a făcut parte din echipa Faimoșilor. Acolo, s-a împrietenit cu Cătălin Cazacu. Recent, cei doi au participat împreună la Splash!Vedete la apă. Fiecare antrenament a fost un prilej de distracție. În trecut, Giani Kiriță și prietenul său au prezentat Vulturii de noapte. Din cauza audienței slabe, show-ul a fost scos din grila de programe.

Până în 2007 a fost însurat cu Daniela Milu. Din această căsnicie, Giani Kiriță are doi copii, Marco și Roxana Kiriță. După divorț, aceștia au rămas în grija mamei. Foști soți au păstrat o relație armonioasă de dragul copiilor. Faimosul le-a fost alături celor doi copiii oricând au avut nevoie. În trecut, Giani Kiriță a jucat pentru Dinamo. Astăzi, acesta vrea să scoată echipa din insolvență.

Ce înălțime are Giani Kiriță

Giani Kiriță s-a născut pe data de 3 martie, 1977. În prezent, are 44 de ani și aproximativ 1.82 înălțime.

În trecut a participat la emisiunea Exatlon, sezonul 2.  Acea ediție a emisiunii a fost câștigată de Vladimir Drăghia. Pe plan profesional, faimosul este cunoscut pentru cariera de fotbalist al Dinamo București. În perioada 1997-2003, a jucat pentru această echipă. Prima emisiune la care a participat a fost Dansez pentru Tine.

Pe plan personal, faimosul a fost însurat cu Daniela Milu. Cei doi au împreună doi copii, Marco și Roxana Kiriță. Giani Kiriță și fosta sa soție au divorțat în 2007. Deși copii au rămas în grija mamei, fotbalistul le-a fost mereu alături celor doi copii.

Giani Kiriță vrea să salveze Dinamo

Astăzi, Dinamo se află în insolvență din cauza datoriilor. Echipa are nevoie de bani pentru a aduce jucători talentați și a reveni în top.  Cu toate acestea, fanii echipei nu au lăsat-o la greu. Aceștia au lansat o aplicație numită DinamoWin. La evenimentul de lansare a fost prezent și Giani Kiriță, care a dat detalii despre acest proiect.

“50% din încasări vor merge către club. Fanii se pot înscrie și își pot cumpăra orice, de la produse alimentare, electrocasnice și altele. Jumătate din încasări merg către club.” a spus Giani Kiriță

Faimosul are o carieră impresionantă în televiziune

După ce s-a întors de la Exatlon, Giani Kiriță a prezentat emisiunea Vulturii de Noapte, de pe Kanal D. Show-ul nu a fost urmărit de suficientă lume, fapt pentru care a fost scos din grila de programe. În vara acestui an, fotbalistul a participat la emisiunea Splash! Vedete la apă. La acest show a participat și prietenul său, Cătălin Cazacu. Pentru cei doi, fiecare zi de antrenament a fost un prilej de a experienta noi sărituri.

În trecut, Giani Kiriță a avut propriul reality show. Emisiunea Antrenat la Școala Vieții a fost difuzată pe Antena Stars și s-a bucurat de un real succes. Cu toate acestea, faimosul a decis să renunțe la emisiune. De vină pentru acest lucru sunt relațiile tensionate pe care le avea cu producătorii. După mai multe discuții în contradictoriu, Giani Kiriță a încheiat colaboarea.

Fosta sa soție și-a refăcut viața

După divorț, Daniela Milu s-a axat pe creșterea copiilor. De asemenea, bruneta se menține în formă ptracticând box. Fanii săi de pe Instagram au fost impresionați de fizicul ei.

„Ești o adevărată luptătoare” i-au spus aceștia

În trecut, Daniela Milu s-a afișat cu un nou iubit. Acesta era cu 15 ani mai tânăr decât ea, iar numele lui era Roberto Cristian.

Așadar, revenind la întrebarea „ce înălțime are Giani Kiriță?”, reamintim că vedeta are aproximativ 1.82 m.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *