Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ce înălțime are Dana Budeanu. Detaliul puțin știut de publicul larg

Ce înălțime are Dana Budeanu. Detaliul puțin știut de publicul larg

24 feb. 2021, 13:21,
în Stiri si curiozitati

La ce înălțime are Dana Budeanu ar putea urca pe podiumul de moda fară nicio problema. Cunoscută drept un stilist extrem de dur, aceasta a folosit tot timpul cuvinte tranșante la adresa celor care au greșit din punct de vedere vestimentar și nu numai. Aparițiile sale sunt mereu controversate iar lumea o apreciază pentru stilul ei nonconformist.

Devenita deja un fenomen în mediul online, detaliile din viața sa au început să iasă cu sau fară voia ei la iveală.

Ce înălțime are Dana Budeanu, celebrul stilist din România

Dana Budeanu are o înălțime de 1.72 cm. Aceasta ar putea deveni un fotomodel de succes în ciuda vârstei sale, pe care nu și-o arată de niciun fel. Creatoare de moda a fost căsătorită cu jurnalistul Radu Ioan Budeanu cu care are doua fetițe gemene. Mariajul celor doi a avut loc la o vârstă fragedă pe când aceștia aveau 21 de ani respectiv 22 de ani.

„Nu mai sunt măritată. Acum opt ani eram singură. Știi ce nu s-a schimbat de atunci? Sunt tot ultima pe lista vieții mele. Sunt la fel. Și nu cred că asta trebuie să se schimbe“, declara Dana Budeanu în cadrul anumitor emisiuni.

Cu toate acestea, stilista a păstrat o relație de prietenie cu fostul soț de dragul copiilor.

Dana Budeanu atac furibund la adresa “fătălăilor”

Într-o postare recenta pe pagina personală de Facebook, Dana Budeanu a lansat un nou atac pentru anumiți bărbați pe care aceasta îi considera “fătălăi”. Cuvintele folosite nu sunt tocmai ortodoxe, iar mesajul face referire la acele persoane care critică activitatea Poliției Române sau a angajaților din cadrul MAI.

“AM REVENIT, FĂTĂLĂII DRECU CE SUNTEȚI! BĂI, NETERMINAȚILOR! VOI ȘTIȚI CE E AIA, MĂ, SĂ FII POLIȚIST LA ANTIDROG SAU LA DOS, MĂ, P….OR CARE N AȚI LUAT O PALMA ÎN VIAȚĂ VOASTRĂ?! ȘTIȚI CE E AIA SĂ TE INFILTREZI ÎN LUMEA INTERLOPĂ SAU ÎN REȚELELE DE TRAFICANȚI ȘI SĂ NU ȘTII DACĂ MAI TRĂIEȘTI A DOUA ZI? NU ȘTIȚI, P…..OR! TOȚI JURNALIȘTII P….. ȘI FĂTĂLĂII CARE MERG ÎN SIGURANȚĂ NOAPTEA PE STRADĂ SAU TREC ÎN BMWEU’ LOR ÎN CARE PUN BENZINA DE 10 LEI, PE LÂNGĂ POLIȚIȘTII ÎNGHEȚAȚI ÎN INTERSECȚII, STAȚI JOS, NOTA DOI! SUNTEȚI NIMIC!

TOȚI POLIȚIȘTII CARE PLEACĂ DIMINEAȚA ȘI NU STIU DACĂ MAI VIN SEARA, CĂRORA LE COMENTEAZĂ BANII NIȘTE FĂTĂLĂI CU DOUĂ PERECHI DE CHILOȚI, CARE ZAC ÎN CĂLDURĂ BIROULUI ȘI GÂNDESC ARTICOLE SAU GENEREAZĂ JUDECAȚI, SUNT NISTE EROI, BĂI NEDEFINIȚILOR!

VOI? SUNTEȚI NIMENI ȘI NIMIC!”, a scris Dana Budeanu pe pagina sa de Facebook.

La ce înălțime are Dana Budeanu și la ce atitudine e greu de crezut că îi poate sta cineva în cale. Vă reamintim că diva a dus un război și cu Raed Arafat căruia i-a reproșat că și-a bătut joc de populație timp de un an de zile.

„Dacă acest stat nu îmi respectă votul, nu contează care e. Este irelevant. Dacă statul nu îţi respectă votul, eu de ce să respect statul? Eu de ce să respect ce mă roagă autoritățile, când autoritățile, statul în sine, nu respectă rezultatul unor alergeri. Sincer, eu de ce să respect? Care este ideea? Care este colaborarea dintre mine, că om, și stat? Dintre cetățean și stat?”, a declarat Dana Budeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *