Prima pagină » Cancan » Ce înălțime are Alex Velea? Diferența nu doar de înălțime, dar și de vârstă, nu îi împiedică pe cei doi să aibă o relație frumoasăw

Ce înălțime are Alex Velea? Diferența nu doar de înălțime, dar și de vârstă, nu îi împiedică pe cei doi să aibă o relație frumoasăw

17 iun. 2024, 12:12,
BZI.ro, în Cancan

Nu este un secret că Antonia îl privește de sus în multe circumstanțe pe iubitul ei, Alex Velea. Însă ce înălțime are acesta și ce părere are Antonia despre înălțimea lui?

Ce înălțime are Alex Velea? Conform mai multor surse, acesta are în jur de 1,70-1,68 m. În România, media de înălțime la bărbați este de 1,75 m, el fiind astfel considerat un bărbat destul de scund. Cu toate acestea, pentru Antonia aceasta nu a fost o problemă, relația lor de peste un deceniu demonstrând cu mândrie acest lucru.

Ce înălțime are Alex Velea?

Peste zece ani de relație s-au scurs deja de când Alex Velea este împreună cu Antonia. Recent, cântăreața a abordat subiectul diferenței de înălțime dintre ea și Alex Velea, menționând că este cu opt centimetri mai înaltă decât el. Antonia măsoară 1,78 m, în timp ce Alex Velea are 1,70 m. „Dacă aș fi avut o problemă cu această diferență, nu aș fi fost cu Alex. Nu înțeleg de ce lumea se concentrează pe acest aspect, cred că sunt multe cupluri care nu se potrivesc la înălțime și totuși se înțeleg foarte bine”, a declarat Antonia.

De asemenea, diferențele nu se opresc aici. Antonia și Alex Velea sunt împreună de ani buni, având doi băieți împreună, iar Antonia mai are și o fiică dintr-o căsnicie anterioară. Se înțeleg minunat, planifică să se căsătorească, iar relația lor pare să meargă perfect.

Dar ce vârstă au cei doi artiști? Poate mulți nu știu, însă Antonia este mult mai tânără decât partenerul ei. Artista s-a născut în aprilie 1989, iar Alex Velea în mai 1984. Astfel, între Antonia și Alex Velea există o diferență de vârstă de cinci ani. El are 39 de ani, în timp ce ea are 34 de ani. Totuși, această diferență de vârstă nu a contat niciodată și nu a stat în calea unei relații perfecte.

 Alex Velea și Antonia încă își planifică căsătoria

Alex Velea și Antonia sunt împreună de peste un deceniu. Așa cum am menționat anterior, ei au împreună doi băieți și se pot mândri cu o familie minunată și unită. Cu toate acestea, nu s-au căsătorit până acum, deși artistul a cerut-o în căsătorie pe frumoasa cântăreață.

Ei sunt un exemplu pentru multe cupluri, Alex fiind extrem de grijuliu și atent cu logodnica sa. El arată cu fiecare ocazie că este profund îndrăgostit și o respectă enorm. Își dorește să o ducă în fața altarului și să-și oficializeze relația și în fața lui Dumnezeu, însă mereu a intervenit câte ceva în planurile lor. Deși se gândesc la căsătorie, cei doi au reușit să-și aleagă doar nașii de nuntă.

Destinul lor însă a întâmpinat și câteva probleme majore. Abia recent, Antonia a reușit să finalizeze toate procedurile legate de divorțul de fostul soț. Abia acum lucrurile par să se așeze pe un făgaș normal pentru ea și Alex Velea. Artistul a cerut-o deja de soție pe frumoasa vedetă, iar acum se pregătesc să devină oficial o familie și în acte. De asemenea, cei doi băieți ai lor, Dominic și Achim, care au șase și patru ani, vor fi în sfârșit botezați și vor primi numele de familie al tatălui lor.

Antonia a trecut printr-o procedură complicată de divorț, care a durat ani întregi și a fost o povară grea pentru cântăreață. Din cauza legilor italiene, care nu i-au permis o despărțire legală ușoară, chiar dacă separarea de fostul soț se produsese de mult timp, ea nu a putut să se căsătorească din nou și nici să își treacă fiii pe numele lui Alex Velea.

Ce înălțime are Alex Velea? Conform mai multor surse, acesta are în jur de 1,70-1,68 m. În România, media de înălțime la bărbați este de 1,75 m.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *