Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce îi spune Andreea Bălan iubitului ei înainte de fiecare meci. Artista este susținătoarea numărul 1 a lui Victor Cornea

Ce îi spune Andreea Bălan iubitului ei înainte de fiecare meci. Artista este susținătoarea numărul 1 a lui Victor Cornea

23 iul. 2024, 22:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andreea Bălan a dezvăluit ce îi spune iubitului ei înainte de fiecare meci. Artista este alături de partenerul ei indiferent de situație. Cântăreața este susținătoarea numărul 1 a lui Victor Cornea. Ce a mărturisit vedeta la emisiunea Star La Mare Fitza – de pe Antena Stars, prezentată de Natalia Mateuț și Andrei Ștefănescu.

Andreea Bălan a vorbit deschis despre rolul susținerii din relația ei cu Victor Cornea. Vedeta a spus ce îi transmite iubitului ei înainte de competiții, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Andreea Bălan, despre ce îi spune lui Victor Cornea înainte de fiecare meci

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea este marcată de un suport reciproc. Vedeta a subliniat importanța susținerii necondiționate în orice decizie sau vis, ceea ce arată faptul că povestea lor de dragoste este bazată pe încurajare și încredere.

Cântăreața îi reamintește iubitului ei înainte de fiecare meci faptul că el este cel mai bun. Ba chiar mai mult, și Victor Cornea a avut grijă să o încurajeze pe artistă încă de la prima lor întâlnire.

„Întotdeauna îi spun că el e cel mai bun. Întotdeauna. Contează foarte mult să te susțină necondiționat, indiferent de ceea ce decizi tu sau ce visuri ai. Și eu întotdeauna îi spun că este cel mai bun. Și el m-a încurajat pe mine de la prima întâlnire”, a mărturisit Andreea Bălan, pentru Antena Stars.

Cei doi nu își doresc copii împreună

Andreea Bălan și Victor Cornea au stabilit să nu facă copii împreună. Cântreața are două fetițe de care este tare mândră, iar partenerul ei are un băiat de 11 ani pe nume Luca.

Pentru că este foarte ocupat atunci când vine vorba de carieră, Victor Cornea a plănuit deja că în următorii 10 ani va pleca de mai multe ori la diverse concursuri.

„Am stabilit că nu mai facem copii. El are deja un băiețel de 11 ani, eu am două fetițe. El mai are 10 ani cel puțin în care o să fie pe drumuri, plecat. Și atunci un copil nu își are rostul. Și nici eu nu îmi mai doresc. E greu să crești doi copii, nu e ușor. Costuri și așa. (…) Băiețelul lui, Luca, vine des la noi”, a adăugat vedeta.

Cântăreața a recunoscut cu această ocazie și faptul că nu este ușor să crești doi copii. Rămâne de văzut ce planuri de viitor au cei doi îndrăgostiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *