Prima pagină » Cancan » Ce i s-a întâmplat Irinei Fodor din cauza vestimentației prea provocatoare, la Asia Express. Dezvăluiri făcute de Mona Segall

Ce i s-a întâmplat Irinei Fodor din cauza vestimentației prea provocatoare, la Asia Express. Dezvăluiri făcute de Mona Segall

08 oct. 2024, 10:14,
în Cancan

Mona Segall a spus ce i s-a întâmplat Irinei Fodor din cauza vestimentației prea provocatoare. Filmările pentru Asia Express 2024 s-au dovedit a fi o adevărată provocare pentru echipa de producție, dar și pentru prezentatoarea Irina Fodor.

Aceasta a întâmpinat o situație neplăcută din cauza vestimentației inadecvate pentru condițiile meteorologice dificile.

Iată ce detalii au fost dezvăluite despre incident!

Ce i s-a întâmplat Irinei Fodor din cauza vestimentației prea provocatoare

În timpul unei zile de filmări, o ploaie torențială a stricat planurile întregii echipe, inclusiv ale concurenților. Aceștia au fost nevoiți să-și acopere ghiozdanele cu pungi de plastic, după ce au ajuns la locul întâlnirii cu prezentatoarea TV. Această situație neprevăzută a adus o nouă provocare pe platourile de filmare.

Furtuna a început exact în momentul în care Irina Fodor urma să discute cu concurenții. Prezentatoarea TV, îmbrăcată într-o rochie elegantă și pantofi cu toc, a fost nevoită să filmeze pe un teren umed, făcând față provocărilor vremii.

Irina Fodor s-a arătat extrem de încântată de ținuta sa, însă nu se aștepta la o astfel de situație. Prezentatoarea TV a subliniat că pantofii cu toc pătrat pe care îi purta s-au dovedit a fi un avantaj, deoarece i-au permis să pășească mai ușor pe iarba udă.

„Metropolă, frumos, rochiță, toc, o doamnă! Și setul s-a făcut în iarbă, dar nu mă plâng. Bine că nu am toc chiar cui, ci e pătrat. Cam plouă… ce să zic”, a mărturisit Irina Fodor.

Ce spune Mona Segall despre această situație

Vremea nefavorabilă a creat dificultăți nu doar pentru concurenți și Irina Fodor, ci și pentru echipa de producție, provocând frustrări în rândul acestora. Mona Segall a comentat situația, subliniind ținuta spectaculoasă purtată de prezentatoarea emisiunii „Asia Express”.

„Ar trebui să vorbim, să discutăm, să adunăm, să avem emoții, să ne liniștim, să povestim ce s-a întâmplat toată ziua cu ceilalți concurenți și asta nu prea iese bine atunci când este ploaie. Astea sunt frustrări de producător, poate că pentru public e fun (…) Irina este îmbrăcată sexy (…) Și cu pantofi cu tot pe iarbă, în noroi, pe ploaie”, a spus Mona Segall, producător general.

Se așteaptă ca apariția situațiilor neprevăzute să fie o constantă în procesul de filmare. Cu toate acestea, echipa a continuat să filmeze, în ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile.

„Asia Express” este o emisiune de televiziune populară, difuzată de Antena 1, care reunește competiții, aventuri și provocări în diverse destinații din Asia. Formatul show-ului aduce împreună echipe de vedete care călătoresc pe trasee dificile, având ca obiectiv să ajungă la destinații specifice, în condiții limitate de resurse.

Recent, Mona Segall a spus ce i s-a întâmplat Irinei Fodor din cauza vestimentației prea provocatoare la filmările de la Asia Express.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`