Prima pagină » Cancan » Ce i-a transmis Doinița Oancea lui Augustin Viziru: „Bine ai venit! Abia aștept să te țin și eu în brațe!?”

Ce i-a transmis Doinița Oancea lui Augustin Viziru: „Bine ai venit! Abia aștept să te țin și eu în brațe!?”

01 mart. 2022, 13:20,
în Cancan

Doinița Oancea și Augustin Viziru au o relație de prietenie de mulți ani ce a început pe platourile de filmare. Cei doi au negat în nenumărate rânduri că ar avea o relație amoroasă. De curând, artistul a devenit tată al unei frumoase fetițe. Augustin Viziru, a încercat să își țină cât mai mult viața privată departe de ochii curioșilor, fapt pentru care, identitatea femeii ce i-a dăruit o fată este cunoscută doar de către cei apropiați.

Augustin Viziru a debutat în serialul românesc „Lacrimi de iubire” în anul 2005. Cel mai recent rol al său a fost în serialul românesc „Vlad”, interpretând rolul lui Chiky Chan. Din cauză că artistul a fost infectat cu Covid-19, acesta a fost eliminat din serial. Din păcate, Augustin a rămas cu un gust amar după această colaborare pentru că nu a fost anunțat că personajul său va fi eliminat din producția de succes.

Adevărul despre relația dintre Doinița Oancea și Augustin Viziru

De multe ori s-a vehiculat că între cei doi ar fi ceva mai mult decât o relație de prietenie, însă aceștia au negat acest lucru. Focoasa brunetă și-a făcut debutul pe micile ecrane în serialul românesc „Inimă de țigan”. Relația dintre cei doi actori a început pe platourile de filmare. In prezent, pe cei doi îi leagă o relație de prietenie de mai bine de 10 ani. Doinița Oancea și Augustin Viziru au filmat împreună și în cadrul emisiunii „Ferma vedetelor”. În urma apariției la emisiune s-a vehiculat că actorul ar fi îndrăgostit nebunește de frumoasa brunetă. Multe persoane au crezut că după finalizarea emisiunii, relația celor doi va continua în afara platourilor de filmare. Celebrul actor a declarat că sunt doar foarte buni prieteni și se susțin în tot ceea ce fac.

„Ideea este că informaţia asta…presa tot timpul… noi am declarat că suntem prieteni şi atât, se scoate din context ce spunem noi şi ne cuplează ori de câte ori au ocazia. Eu cu Doiniţa nu avem o relaţie, vă spun în premieră, pentru prima oară, să înţeleagă toată lumea clar şi răspicat că eu cu Doiniţa nu am o relaţie. Relaţia noastră este strict de prietenie. Suntem prieteni foarte buni şi ne susţinem în tot ceea ce facem în proiecte şi în viaţa de zi cu zi şi sfaturi, dar fiecare are viaţa lui personală.”, a declarat Augustin Viziru într-un interviu.

Augustin Viziru își ține viața privată departe de ochii curioșilor

În trecut, actorul a fost căsătorit cu Oana Mareș, fosta prezentatoare TV. Aceștia au avut o relație de 11 ani și un mariaj de 2 ani. Cei doi s-au despărțit pe cale amiabilă, după ce pasiunea dintre ei a dispărut. Augustin Viziru a ținut mereu ca viața sa privată să fie ferită de ochii curioșilor. De aceea, actorul postează foarte rar pe rețelele de socializare. Acesta și-a ținut în secret relația pe care o are cu actuala iubită, ce i-a dăruit o fiică. Singura poză cu iubita artistului este una de la sarbători, când se aflau toți trei lângă brad, ca o frumoasă familie. Nimeni nu știe cine este iubita și mama fetiței sale, în afară de apropiații actorului. Când s-a născut fetița acestuia, Augustin participa la emisiunea „Survivor”. La venirea pe lume a Mariei, fetița actorului, Doinița Oancea a declarat că abia așteaptă să o întâlnească.

„Bună, Maria. ? Bine ai venit! Abia aștept să te țin și eu în brațe!?”

Deși s-a vehiculat în nenumărate rânduri ca Doinița Oancea și Augustin Viziru ar avea o relație amoroasă, cei doi au o prietenie de mai bine de 10 ani, ce a început pe platourile de filmare a serialului românesc „Regina”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *