Prima pagină » Cancan » Ce i-a făcut Mugur Mihăescu lui Mihai Bendeac la o terasă din București! “O asemenea nesimțire…”

Ce i-a făcut Mugur Mihăescu lui Mihai Bendeac la o terasă din București! “O asemenea nesimțire…”

13 ian. 2023, 11:43, 23 ,
BZI.ro, în Cancan

Mihai Bendeac a plecat de la emisiunea iUmor după ce în pauzele din timpul filmărilor pentru edițiile sezonului 13, actorul l-ar fi imitat pe Mugur Mihăescu, iar producătorii au insistat ca imaginile cu el să fie difuzate la TV, ideea care l-a făcut pe jurat să-și dea demisia!

“Asta este bătaie de joc! Sunt în timpul meu liber și voi mă filmați? Așa ceva nu se face, mă luați la mișto. Ștergeți imediat filmarea! E urât rău, că îl iau p-ăsta la mișto nasol. Nu e de dat la TV așa ceva!”, ar fi spus Mihai Bendeac înainte să plece definitiv de la masa juraților.

Ce i-a făcut Mugur Mihăescu lui Mihai Bendeac la o terasa din București

Se pare că nu este pentru prima dată când între Mihai Bendeac și Mugur Mihăescu ar exista momente tensionate. În urma cu mai mulți ani, Bendeac a povestit că în timp ce se afla la o terasă din Centrul Vechi din București alături de Gabriel Cotabiță și Tudor Chirilă, Mugur Mihăescu a venit la masa lor, l-a salutat pe Cotabiță și a vorbit cu el aproximativ un minut, dar pe el și pe Tudor Chirilă nu i-a băgat în seamă.

“În altă ordine de idei, astăzi am stat la o semi-șuetă cu Chirilă și Cotabiță la o terasă din Centrul Vechi. Apropo, că să nu-mi pierd ideea, l-am regăsit pe Chirilă cel extrem de creator, pansiv, optimist. Mi-ar plăcea să ne reîntâlnim curând și pe scenă…

Bref, la un moment dat, apare un individ (deocamdată nu spun despre cine e vorba), persoană publică altminteri, care vine la masa noastră, îl salută pe Cotabiță, vorbește cu el preț de 1 minut, după care pleacă. Eu și Tudor am rămas absolut siderați.

Băi… Parcă eram invizibili. Adică stătea aproape lipit de noi fară să ne fi băgat în seamă, fară să salute, NIMIC!!!! Vă jur că o asemenea NESIMȚIRE, PROASTĂ CREȘTERE, MITOCĂNIE, COCALARISM nu mi-a fost dat să văd de muuuultă vreme”, a scris atunci Mihai Bendeac.

Mugur Mihăescu a regretat incidentul

Mugur Mihăescu a regretat atunci incidentul și a mărturisit că nu i-a văzut:

“Aoleu, îmi pare rău! Nu l-am văzut, nici pe el, nici pe Tudor Chirilă! Sunt capiat cu treburile mele, cu șantierul…eram obosit și nici nu mi-am dat seama cine era la masa lângă Gabi Cotabiță. Regret, dar nu l-am recunoscut.”

După scandalul apărut în presă între el și producătorii emisiunii televizate, Mihai Bendeac a oferit public câteva cuvinte, cu scopul de a răspunde fanilor.

Actorul este hotărât până la cer și înapoi că nu va mai face parte din acest proiect, așadar îi va părăsi pe Delia și Chello după ani de jurizat împreună. Deși este o emisiune de divertisment, Mihai Bendeac nu a acceptat faptul că intimitatea i-a fost încălcată de către unul dintre colegii lui.

Comentarii
  • Cotabita e prea mare ca sa-i mai vezi pe cei de langa el. Sau cum zicea marele Brancusi odinioara, „Rien ne pousse à l’ombre des grands arbres”.
    In alta ordine de idei, nici nu stiu care din acesti doi ‘umoristi’ mi-e mai antipatic. Cred ca amandoi, in egala masura.

  • Cotabita e prea mare ca sa-i mai vezi pe cei de langa el. Sau cum zicea marele Brancusi odinioara, „Rien ne pousse à l’ombre des grands arbres”.
    In alta ordine de idei, nici nu stiu care din acesti doi ‘umoristi’ mi-e mai antipatic. Cred ca amandoi, in egala masura.

  • Usurelu Dumitru

    Corect! Este de neinteles cum deseori sunt botezati „actori ” doi mascarici!

  • Neagoe Stelian

    Nu înțeleg de unde frustrarea lui Bendeac, pe vremea când Vacanța mare rupea audiențe, Benedeac și Chirilă erau cu șorțuleț la grădi. Chiar nu mai știm gradele??

  • Non-valoare artistica,Mihăiță Mugur!

  • Ce rupea? Cu ălalalt cretin, repetentul, rupea…

  • Cine este Mugur Mihaescu ? Si ce ……………. ” rupea ” ?

  • mugur mihaiescu,bendeac,sunt 0(zero barat)in breasla actoriceasca,in top 10 nulitati permanente.Mi e greata!

  • Mă…nu este nici Mugur vreun mare actor,dar ținând cont de când au început ,mă refer la timpul în care ascultau multi casete la casetofoane ,,international,,…și a rupt în două Romania….
    Și când a început Bendeac,care poate dispune de tehnologie care din ,,gay”și,, cocalar”(astea sunt filmele,jucate de EL,care pur și simplu ii formează imaginea LUI)poate fii adus spre normalitate….
    Despre ce vorbim!?
    Mugur nu a avut posibilități sa fie mai sus,pe când Bendeac are posibilitățile…dar este la glezna lui Mugur🤔

  • Offf! Oamenii ăștia au avut și mai au milioane de oameni care ii apreciază! Sau inspirat din ceea ce au văzut la ei! Nu trebuie sa fie cei mai mari actori , dar e clar ca sunt actori buni! Asa hai sa nu mai jucam alte piese decât, Shakespeare și Cehov- ca ei au fost cei mai buni, sa învățăm toți numai poezii de Eminescu, Sa conducem toți Mercedes, Sa învățăm toți la Oxford … Fiecare este liber sa își hrănească plăcerea din ce personaj simte din ce autor ii place… ei tot au realizat ceva inspirați din situații reale cei ce comentează despre valoarea rol actoriceasca ce au realizat? Au făcut măcar o ora de facultate de actorie, au contribuit cu ceva la umorul romanesc, sau doar : „Nu i-au placut ei și încearcă sa ne convingă și pe noi!” Trebuie sa luam de la fiecare părțile bune. Și multumim celor doi ca avem de unde ! Au exagerat de mult talent și multe calități umane !

  • n au ce face si ei
    se adapteaza vremurilor

  • Bendeac,un mare firfizon si betiv,asta inseamna comediant? Cei tineri nu stiu cum trebuie sa fie un actor de comedie pentru ca ei stau pe tel.si vad numai tampenii. Unde sunt injuraturi si certuri se vinde cel mai bine,nu mai conteaza valoarea artistica. Ce mari actori sunt in ziua de azi? Cauta niste oameni care dau unele probe iar apoi fac filme si emisiuni de doi bani cu ei. Cand o sa mai se faca un film istoric sau o comedie cu actori adevarati? Nu cred ca se vor mai face asa ceva in secolul asta. Si actorii buni straini sunt pe cale de disparitie,dar la ei totusi se mai promoveaza valoarea,la noi merge orice,prosti sa fie care sa se uite la tampeniile lor. Asa conducatori asa popor.

  • … ha ha .. bendeac actor … asha-i cîn’ te cunosc tzopîrlānesele , te crezi actor ! ☝️🖕

  • Două mari „valori” ale scenei și ale show-bussines-ului mioritic. Și unul și altul, doi „divi” seci, fără substanță, aroganți și țopârlani. Doi nimeri închipuiți, care mereu au avut o părere strălucitoare despre propriile persoane și realizări.

  • Adevărul este că „Vacanța Mare” a plăcut majorități. Mugur Mihăescu a fost și el plăcut de majoritatea cu toate că are părinți adevărați care nu fac parte majoritate.

  • Garcea și Leana astea sunt rolurile care le a jucat Mugur Mihăiescu! Eu nu știu să fi jucat alt rol! Mai nou apare pe laTv. să spună ce?

  • A saluta nu costa bani.Face parte din educația primită de acasă. Când saluți prima data te respecți pe tine și pe urmă persoană pe care o saluți.Nu contează cine sau ce ești.

  • A saluta nu costa bani.Face parte din educația primită în familie.Mai întâi te respecți pe tine și apoi persoana pe care o saluți.Nu contează cine sau ce ești
    .Ana Koos

  • Lasa Bendeac ca ani de zile ti-ai batut joc de altii si i-ai umilit jucand personaje tembele,acum esti deranjat ca esti filmat?Hai lasa-ne,pe bune?Marsh!

  • Cand vad cum il tot lauda unii pe baiatul asta de la tara cu umorul lui de dus cu vaca, Mihaescu, despre care s-a mai si spus ca ar fi colaborat cu secu,imi vine sa imi dau una in cap….Acum acest sarlatan , pt ca a simtit ca folclorul ,,modern,,nu mai are succes, s-a orientat repede catre politica, pt a avea cu ce trai, hamaind si el cum fac si altii, fara sa aiba altfel nici o idee inteligenta., cum nu are nici in umor.

  • Pe 15 a fost ziua EMINESCU. Nici un comment. Niciunde.Dar aici?? Eu numesc asta ,,becalizarea” unei generatii.

  • Mi se pare normal ce a făcut Mihăescu! Cotabiță e un Om! Cînd eu vorba de Chirilă e un dezastru iar Bendeac e mai aproape de Chirilă decît Cotabiță! Bravo Mihăescu! Cu asemenea fapte poți trezi la realitate nulități precum Chirilă!

  • Anonimule esi de compatimit ,daca si Mugur Mihaiescu e valoros pentru tine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *