Prima pagină » Actualitate » Ce i-a făcut Andra Măruță unei mirese pe care a văzut-o traversând strada: Clipul s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare! – VIDEO

Ce i-a făcut Andra Măruță unei mirese pe care a văzut-o traversând strada: Clipul s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare! – VIDEO

23 iul. 2024, 08:58,
BZI.ro, în Actualitate

Andra Măruță este prinsă cu multe spectacole în țară, în această perioadă, dar asta nu o împiedică să facă și gesturi frumoase ori de câte ori re ocazia. Astfel, fanii îndrăgitei cântărețe au rămas surprinși când au văzut ce i-a făcut Andra Măruță i-a făcut-o unei mirese pe care a văzut-o traversând strada.

Ce i-a făcut Andra Măruță unei mirese

Aflată în drum spre localitatea Ariceștii Rahtivani, unde trebuia să susțină un spectacol, artista a întâlnit o mireasă. Andra Măruță nu a stat prea mult pe gânduri și i-a făcut tinerei o surpriză pe care aceasta cu siguranță nu o va uita niciodată.

Clipul s-a viralizat rapid, iar reacțiile internauților au fost fabuloase.

„Dovadă că nu te costă nimic să faci un om fericit dacă îți dorești cu adevărat”, a scris artista în dreptul postării.

Aflată în mașină, drum spre un concert, Andra Măruță a observat la o trecere de pietoni un cuplul mire și mireasă care traversa strada. Așa că artista a decis să le facă o surpriză frumoasă. A oprit mașina, a lăsat geamul jos și a început să cânte celebra piesă „Ia-ți mireasă ziua bună”. Când mireasa s-a întors să vadă cine îi cântă, a avut parte de o surpriză de proporții.

Andra și echipa sa au imortalizat momentul și l-au postat pe TikTok, unde clipul a devenit rapid viral, acumulând mii de vizualizări și reacții pozitive.

Postarea a fost însoțită de mesajul „Când vezi mireasă în drum spre concert”.

„Ce bucurie pe mireasă, bravo Andra!”

Imediat după ce îndrăgita cântăreață a postat cele întâmplate, pe TikTok, fanii cântăreței, au reacționat imediat. Astfel, au curs valuri de reacții pozitive din partea internauților, toți lăudând vocea inconfundabilă a Andrei și, desigur, gestul său deosebit. Mulți subliniind au ținut să evidențieze faptul că acest moment a însemnat foarte mult pentru mireasă.

„Ce bucurie pe mireasă, bravo Andra!” / „Dovadă că nu te costă nimic să faci un om fericit dacă îți dorești cu adevărat” „I-ai făcut și mai fericită ziua.. așa noroc să aibă… Felicitări!” / „Felicitări Andra pentru sufletul tău minunat” / „Ce reacție frumoasă!”, au fost doar câteva dintre comentariile admiratorilor la postarea artistei.

Recent, și Andra a avut parte de o surpriză extrem de frumoasă din partea unei fane. La sfârșitul lunii iunie, Andra a susținut un concert în comuna Băcia, județul Hunedoara.

Printre admiratorii vedetei, care vin să o vadă la aproape fiecare concert, s-a aflat și Larisa Guran, o tânără de 20 de ani. Andra a cunoscut-o pe când fata avea 12 ani, iar de atunci o întâlnește foarte des la spectacole.

Larisa a venit și la Băcia, unde i-a făcut Andrei o surpriză plăcută – un desen pentru familia artistei, în care a fost inclusă chiar și pisica Missy, lucru care a emoționat-o pe cântăreață.

„Uită-te, a pus-o și pe Missy, măă!” O să le placă maxim! Uite ce mișto. Ce idee, Doaamne! Săru’ mâna din suflet”, i-a spus Andra.

Acum, fanii îndrăgitei cântărețe au rămas surprinși când au văzut ce i-a făcut Andra Măruță i-a făcut-o unei mirese pe care a văzut-o traversând strada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
23 iulie 2024
23 iulie 2024