Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce i-a cerut lui Moș Crăciun Elena Ionescu, de la Survivor: „Să îmi acopere și această necesitate!“

Ce i-a cerut lui Moș Crăciun Elena Ionescu, de la Survivor: „Să îmi acopere și această necesitate!“

27 dec. 2021, 15:53,
în Cancan ultimă oră

Cântăreața Elena Ionescu, de la Survivor, și fostă componentă a trupei Mandinga, a avut o rugăminte specială pentru Moș Crăciun în acest an.

Frumoasa brunetă, care a făcut parte din trupa „Mandinga“ timp de 10 ani a devenit extrem de cunoscută după ce a câștigat reality-show-ul „Survivor România”.

Dacă pe plan profesional o duce foarte bine, în viața personală lcururile nu merg foarte bine, mai ales că aceasta a trecut recent printr-un divorţ de tatăl copilului său.

Tocmai de aceea, focoasa brunetă a dezvăluit ce i-a cerut lui Moș Crăciun.

„De la Moș Crăciun mi-am dorit să îmi aducă un moș mai tânăr, să îmi acopere și această necesitate, pentru că ar fi cam singura pe care o mai am. Mi-ar plăcea tare mult să am o familie închegată și frumoasă, atât pentru mine, cât și pentru băiețelul meu. Dacă nu ne-a reușit din căsnicie, măcar după. Chiar mi-aș dori să îmi refac viața. În rest, nu-mi mai doresc nimic. De când am trăit în junglă, am trecut de partea în care îmi doresc ceva material, prețuiesc alte lucruri decât cele materiale”, s-a destăinuit câștigătoarea „Survivor România“.

Anul acesta, de Crăciun, Elena a petrecut alături de cei dragi. În schimb, de Anul Nou, frumoasa brunetă nu va fi alături de familie. În noaptea dintre ani, Elena va avea patru concerte pe Valea Prahovei și încă un concert pe 1 ianuarie.

 

Elena Ionescu, de la Survivor: Vârstă, înălțime, biografie, iubiți

Elena Ionescu s-a născut pe 17 mai 1988, la Caracal. Artista, în vârstă de 33 de ani, a fost pasionată de mică de muzică și de la 6 ani a început să participe la numeroase concursuri naționale și internaționale.

Frumaosa brunetă este absolventă de Jurnalism și Școală Populară de Artă, Secția Canto și Teatru.

Începând din 2006, Elena a fost vocea formației Mandinga timp de 10 ani. După despărțirea de trupa ce cânta muzică latino-americană, Elena și-a continuat cariera muzicală, scoțând câteva piese cu un real succes la public, alături de Puya, Vescan sau Mahia Beldo.

Din 2018, Elena, care era căsătorită ci Dragoș Stanciu, a devenit mămică. La scurt timp însă cei doi au divorțat, iar frumoasa brunetă are acum singură grijă de Răzvan Andrei, fiul ei în vârstă de 3 ani.

Elena Ionescu, pe Instagram: Crăciunița sexy

Elena Ionescu foarte activă pe rețele de socializare și își ține mereu la curent cu ultimele informații fanii. Ultimele poze postate pe Instagram, unde are aproape 250.000 de fani, au strâns mii de like-uri în scurt timp.

Focoasa brunetă a pozat extrem de provocator, îmbrăcată în Cărciuniță și stând lângă un brad împodobit.

În trecut, Elena a avut probleme mari cu contul de pe Instagram, care i-a fost spart de un hacker, care i-a cerut 1.000 de euro drept răscumpărare.

Deoarece cei de la Instagram nu i-au rezolvat problema, după cum chiar vedeta mărturisește, aceasta a apelat la Poliție. Atunci, focoasa brunetă spunea că i-au trebuit 5 ani pentru a-și crește contul de Instagram și că avea contracte și angajamente care implicau acel cont.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024