Prima pagină » Magazin » Ce greutati vei intampina intr-o relatie, in functie de zodie
Ce greutati vei intampina intr-o relatie, in functie de zodie

Ce greutati vei intampina intr-o relatie, in functie de zodie

15 feb. 2012, 10:49,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:269742;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Psihologii spun ca orice relatie trece prin cinci faze:  „Luna de miere”, cand dragostea e oarba, „Acomodarea”, cand diferentele dintre parteneri isi fac simtita prezenta, la fel si compromisurile, „Probleme in paradis”, cand apar provocarile vietii, ce trebuie depasite in doi, „Rascrucea de drumuri”, cand decizi daca il accepti pe cel de langa tine cu bune si rele si a cincea faza, „Renasterea relatiei”, cand partenerii se accepta unul pe celalalt in totalitate si isi declara iubirea vesnica!
Din pacate, la ultima faza ajung doar 15% din cupluri, sustine Marty Tashman, doctor in psihologie si licentiat in consiliere maritala.
Vrei sa afli tu unde tinzi sa te blochezi pe parcursul celor cinci faze? Dar partenerul tau? Citeste predictiile pentru zodiile voastre si vezi care sunt cumpenele voastre intr-o relatie, in functie de zodie.
Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)
Nativii din Varsator pretuiesc cel mai mult intelgerea intr-o relatie. De aceea, cauta sa-si aleaga un partener din cercul de prieteni, pentru a se asigura ca exista o oarecare compatibilitate in cuplu. Daca apar certuri in faza de acomodare, cand ies la iveala diferentele dintre parteneri, Varsatorul va fi inclinat sa plece. Daca de la inceput exista tendinta certurilor, acest nativ va cauta un alt partener, alaturi de care sa traiasca mai pasnic.
Pesti (19 februarie – 20 martie)
De regula, nativii din Pesti se blocheaza intr-o relatie atunci cand privesc imaginea de ansamblu, iar aceasta e intunecata. Nu-i descurajeaza cateva diferente intre ei si partener, deci faza de acomodare li se pare floare la ureche si nici nu li se pare dificil sa treaca peste orice obstacol impreuna cu partenerul, daca exista o dragoste sincera in cuplu. Asadar, se trece cu bine si peste faza problemelor in paradis. Dar daca pe parcursul drumului nativii din Pesti constata ca s-a produs o ruptura emotionala in cuplu si nu se mai simt in largul lor alaturi de partener, vor pune punct relatiei, indiferent ce faza a atins ea.
Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Faza acomodarii este cea care pune probleme Berbecilor. Prin definitie, acestia sunt foarte incapatanati si nu suporta ca altcineva sa le spuna ce sa faca. Actioneaza impulsiv fara sa se consulte cu persoana iubita si nu sunt genul care sa stea la discutii si sa faca compromisuri. Asadar, Berbecii vor avea cateva relatii pasagere, pana ajung sa se maturizeze si incep sa invete din greseli.
Taur (20 aprilie – 20 mai)
Astrele te-au inzestrat cu predilectia pentru relatii de lunga durata. Daca ai intalni un alt Taur, cel mai probabil ati atinge a cincea fata, a renasterii, fara probleme. Din pacate, cu partenerul nepotrivit vei simti ca trebuie sa pui punct inca din faza de acomodare, cand realizezi ca exista nepotriviri de caracter. Ti-e greu sa faci schimbarea, pentru ca tanjesti dupa confortul unei relatii, dar in acelasi timp vrei sa fii sigura ca iti petreci viitorul impreuna cu cineva compatibil, care sa te completeze perfect.
Gemeni (21 mai – 21 iunie)
La faza acomodarii nativii din Gemeni sunt maestri, caci ei stiu cum sa treaca peste defectele partenerului cu zambetul pe buze. Gemenii sunt firi sociale si constientizeaza ca nu exista doi oameni la fel. Cand apar diferente in cuplu, vor face haz de necaz si vor trata totul cu toleranta. Atunci cand apar probleme in paradis Gemenii tind sa dea bir cu fugitii. Toate acele provocari in cuplu, cum ar fi impartirea cheltuielilor cand va mutati impreuna, nu fac decat sa intristeze si tensioneze atmosfera. Ori nativii din Gemeni vor sa existe mereu voie buna intr-o relatie.
Rac (22 iunie – 22 iulie)
Nativii din Rac se pricep sa treaca peste toate fazele, daca au alaturi un partener in care simt ca pot avea incredere totala. Din pacate, faza problemelor in paradis tinde sa-i dezbine pe unii parteneri. Pentru Raci, in aceasta faza se testeaza rezistenta cuplului. Daca, in ciuda provocarilor, partenerii raman unul alaturi de celalalt, fara infidelitati, Racii depun tot efortul din lume pentru a atinge a cincea faza, cea a renasterii.
Leu (23 iulie – 22 august)
Leul poate trece cu bine peste cele cinci faze ale unei relatii, daca intalneste un partener diplomat, care stie cum sa se poarte cu el. Daca-i sunt aduse multe critici inca din faza de acomodare, cand ies in evidenta nepotrivirile de caracter dintre parteneri, Leul va prefera sa puna punct relatiei. În faza problemelor in paradis e important ca obstacolele sa fie depasite in echipa, iar Leul sa nu se simta exclus sau judecat. Doar asa se poate ajunge la a cincea faza, cea a renasterii.
Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Faza acomodarii este dificila pentru orice nativ din Fecioara, deoarece aici apar diferentele de opinie. Fecioara este un semn zodiacal perfectionist, care insista ca detine adevarul suprem. Din acest motiv se simte indreptatit sa taxeze greselile partenerului. Nu oricine poate rezista criticilor unei Fecioare, de aceea faza de acomodare poate insemna sfarsitul relatiei in multe cazuri. Nativii din Fecioara ar trebui sa-si faca cunoscute intentiile cu care critica si sa se puna in pielea partenerului inainte sa-l judece.
Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Nativii din Balanta sunt inclinati sa creeze armonie chiar si in cele mai dificile conditii, de aceea, din iubire, pot trece cu bine de faza de acomodare, dar si de cea a problemelor in paradis. De regula, Balantele ignora pe cat posibil divergentele care pot duce la o despartire in ambele faze. Problemele apar pentru Balante la rascruce de drumuri, cand se intreaba daca pot supravietui o viata intreaga alaturi de persoana respectiva, cu bune si rele. Daca sacrificiile sunt prea mari, acesti nativi vor pune punct relatiei.
Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Scorpionii trebuie sa castige cumva batalia compromisurilor, ca sa treaca de faza de acomodare. E important pentru acest nativ sa controleze situatia si sa nu se lase condus de partenerul de cuplu. Daca da peste un nativ mai maleabil, incepe faza problemelor in paradis. Din fericire, Scorpionii intuiesc obstacolele ce vor urma si au la indemana solutii practice pentru orice problema in cuplu. Daca se lucreaza in echipa, dar nativul din Scorpion este lasat sa stea la carma, lucrurile vor evolua bine pana la a cincea faza. În cazul conflictelor de orgolii lucrurile se pot narui intr-o clipa.
Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
Nativul din Sagetator este destul de intreprinzator in faza de acomodare, cand apar diferentele dintre parteneri. Aceste diferente i se par intr-o oarecare masura palpitante, asa ca merge mai departe cu optimism. Lucrurile se complica cand incepe faza problemelor in paradis, atunci cand ambii parteneri trebuie sa treaca impreuna peste diferite obstacole. Daca situatia devine prea incrancenata, Sagetatorul va da bir cu fugiti.
Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Capricornul este adeptul relatiilor de lunga durata, dar adesea se alege cu o suita de relatii scurte, deoarece tot el prefera sa taie raul din radacina. Asadar, inca din faza de acomodare, Capricornul se gandeste daca poate trece sau nu peste diferentele aparute in cuplu. Si cum acest nativ poate fi destul de perfectionist, cu pareri fixe, nu se acomodeaza cu orice persoana. E nevoie de multa rabdare si de si mai multa deschidere catre nou, ca sa se treaca de aceasta faza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *