Prima pagină » Cultural » Ce gest incredibil a făcut Alina Pușcaș pentru soțul ei. „Nu știu dacă e legal să zic asta…”

Ce gest incredibil a făcut Alina Pușcaș pentru soțul ei. „Nu știu dacă e legal să zic asta…”

27 iul. 2023, 11:10,
BZI.ro, în Cultural

Puțini sunt cei care știu ce gest incredibil a făcut Alina Pușcaș pentru soțul ei. Frumoasa actriță și prezentatoare tv are o căsnicie fericită alături de Mihai Stoenescu și se bucură din plin de rolul de mamă. Aceștia au împreună trei copii și se declară împliniți. Iată ce spune Alina Pușcaș despre provocările vieții de familie.

Ce gest incredibil a făcut Alina Pușcaș pentru soțul ei

Alina Pușcaș radiază de fericire alături de soț și de cei trei copii. Vedeta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Aceasta formează alături de medicul Mihai Stoenescu unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

Alina Pușcaș a dezvăluit recent că în pofida programului încărcat nu își neglijează soțul și îl surprinde cu tot felul de gesturi tandre sau escapade amoroase. Actrița a dezvăluit că a făcut multe nebunii de dragul soțului ei, chiar și pe vremea când era însărcinată.

„Nu știu dacă e legal să zic asta. Cred că e o nebunie. Am fost acum mai mulți ani, mai la început, când el a fost la un moment dat și medic de gardă și nu am putut să-l las singur și m-am dus la el, am stat amândoi de gardă, am fost amândoi de gardă, ne-am ținut de urât să zic și mi se pare că a fost o idee drăguță. Eram și însărcinată.”, a declarat vedeta tv.

Alina Pușcaș are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei și reușește de minune să înbine profesia cu viața de familie.

Ce apreciază vedeta cel mai mult la partenerul ei de viață

Alina Pușcaș are o căsnicie longevivă cu medicul Mihai Stoenescu. Cei doi se afișează mereu în ipostaze tandre pe rețelele de socializare și fac furori de fiecare dată când apar împreună la evenimentele mondene. Alina Pușcaș a dezvăluit cum a fost cucerită de soțul ei și ce calități apreciază la acesta.

,,Până și nebunia pe care o are o apreciez, pentru că mă ține în priză și mă ține tânără, adică am tot timpul preocupări. Îmi place foarte mult nebunia asta a lui, spontaneitatea lui, îmi place că știe cât de important este să ne trăim viața de cuplu, că știe că trebuie să ne împărțim între copii și noi, îmi place că îmi face cadouri frumoase. Ultima oară mi-a schimbat ceasul, pentru că m-am plictisit de fostul meu ceas, e chiar ultimul pe care mi l-a făcut cadou, mi l-am și dorit, e foarte frumos. (…)

Noi suntem în continuare pe același principiu: părinți fericiți înseamnă copii fericiți și atunci noi trebuie să ne dăm aceste momente, să ni le oferim. Și culmea, și copiii au ajuns să ne trimită să ne facem aceste escapade, pentru că ei s-au obișnuit cu asta.”, a mai precizat frumoasa prezentatoare.

Alina Pușcaș radiază de fericire alături de soț și de cei trei copii. Actrița se mândrește cu familia sa și se bucură din plin de succes în carieră. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *