Prima pagină » Cancan » Ce gest au făcut colegii lui Dani Oțil când s-a întors în emisiune. ”Mi-a fost dor”

Ce gest au făcut colegii lui Dani Oțil când s-a întors în emisiune. ”Mi-a fost dor”

20 oct. 2023, 14:06,
în Cancan

Colegii lui Dani Oțil i-au pregătit o surpriză neașteptată atunci când s-a întors în platou, iar acesta nu a putut să-și stăpânească lacrimile. Astăzi, la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, au avut loc momente pline de emoție!

Colegii de platou i-au pregătit o surpriză neașteptată lui Dani Oțil, iar acesta a fost copleșit de emoții până la punctul de a izbucni în lacrimi după ce a ascultat cu atenție tot ceea ce a avut de spus.

Ce gest au făcut colegii lui Dani Oțil când s-a întors în emisiune

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” este difuzată pe micile ecrane încă din 2008, iar fanii s-au obișnuit cu prezentatorii simpatici. În decursul unei luni, Dani Oțil nu a participat la filmările emisiunii, însă colegul și-a format o echipă alături de Ramona Olaru, Florin Ristei, Cătălin Rizea, Radu Bucălae și Cuza de la Noaptea Târziu, aceștia fiind responsabilă de a aduce bună-dispoziție telespectatorilor.

Astăzi, în platou a avut loc un moment extrem de emoționant. Colegii lui Dani Oțil au ținut fiecare un discurs, fie mai serios, fie mai amuzant, în legătură cu prezentatorul. Dani s-a întors în această dimineață, iar toată lumea s-a preocupat de starea lui de bine. La final, a fost copleșit de emoții și i-au apărut lacrimi în ochi, în urma discursului lui Răzvan Simion.

Răzvan Simion, colegul și prietenul său, a ținut ultimul discurs într-un ton ironic. A făcut câteva glume despre fiecare membru al echipei de pe platou, iar la final a vorbit despre legătura de prietenie dintre ei. Cei doi sunt prieteni încă din copilărie și nu s-au certat niciodată. În acel moment, Răzvan i-a mărturisit lui Dani Oțil cât de mult i-a lipsit.

”Pe-un picior de plai, pe-o gură de șalalai, de când ai plecat, multe n-am schimbat. Băiețelul Laie era Radu Bucălae, a munci un pic și a căzut rănit, la fotbal un unchi l-a lovit la genunchi, cu Cuza vorbiră și se sfătuiră ca să mi-l insparie pe Radu Darie care are tarte multe și scumpe.

Ah, ce tăntălău, am citit prețul din meniul tău.

Cuza la asfințit s-a cam încrețit și-a rămas sărac ca alimentat, la primul privit zici că a zugrăvit și a ieșit halal, parcă e spital, s-a îmbrăcat frumos, mai mult de pe jos, s-a apucat subit, de gătit (…) Și acum că ai venit, să știi că mi-ai cam lipsit.

În atâția ani, frăție încă din copilărie, nici nu am stat depărtați, nici nu furăm supărați, că la noi nu contează banii, unul e Răzvan și Dani”, a spus Răzvan Simion.

Cătălin Oprișan, adevărul despre relația de prietenie cu Răzvan și Dani

Cătălin Oprișan spune că cei doi prezentatori sunt foarte diferiți, la fel ca și relația lui cu ei. Și asta pentru că, deși amintiri de suflet are cu amândoi și toți trei și-au demonstrat că se pot baza unul pe celălalt, fiecare l-a impresionat în felul lui.

Răzvan Simion, spune Oprișan, este un om al petrecerilor, al discuțiilor, în timp ce Dani Oțil, deși, subliniază el, la televizor pare dur și arogant, l-a dat pe spate cu bunătatea și sensibilitatea lui.

El spune că niciodată nu ar putea alege între cei doi matinali, căci cu amândoi a trecut prin momente frumoase, emoționante ori amuzante și ar fi nedrept să își aleagă un preferat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
02 septembrie 2024
02 septembrie 2024