Prima pagină » Cancan » Ce gest a făcut Gina Pistol în biserică. Nici Smiley nu a înțeles ce a vrut să facă

Ce gest a făcut Gina Pistol în biserică. Nici Smiley nu a înțeles ce a vrut să facă

29 mai 2023, 14:40,
BZI.ro, în Cancan

Nunta lui Smiley și a Ginei Pistol a fost, fără doar și poate, unul dintre cele mai așteptate momente.

De asemenea, cei doi le-au făcut o mare bucurie fanilor când au decis să nu țină evenimentul secret, postând pas cu pas imagini din ziua cea mare.

Totodată, cei doi au lăsat discreția deoparte și au fost foarte generoși în a da detalii despre unul dintre cele mai importante momente din viața lor! Chiar vedeta de televiziune a fost cea care a dezvăluit ce s-a întâmplat în biserică între ea și artist!

Ce gest a făcut Gina Pistol în biserică

Cei doi au avut o nuntă ușor atipică și nu au ținut cont de multe tradiții, însă, vedeta de televiziune a ținut neapărat la una, dar nu l-a anunțat și pe Smiley de ea! În timpul cununiei religioase, Gina Pistol l-a călcat pe artist pe picior, iar în acel moment acesta nu a înțeles motivul pentru care proaspăta lui soție a făcut acest gest, scrie wowbiz.ro.

Ei bine, în timpul unui interviu, chiar blondina a făcut public acest detaliu și a aflat abia atunci ce înseamnă, de fapt, gestul ei.

Reporter: Cine pe cine a călcat pe picior în Biserică?
Gina Pistol: El nu știa, eu l-am călcat pe Andrei. El a întrebat „Ce faci?”. I-am zis că e de bine, să stea liniștit. Dar ce înseamnă dacă calci bărbatul?
Reporter: Că e sub papuc!

Ce spune Carmen Harra despre Gina și Smiley, la scurt timp după ce s-au căsătorit

Renumita clarvăzătoare nu a putut să nu vorbească despre relația celor doi, mai ales în contextul în care au făcut pasul cel mare. Se pare că mariajul dintre Gina Pistol și Smiley va rezista mult timp de acum încolo, cei doi fiind perfecți unul pentru celălalt în viziunea lui Carmen Harra.

„Relația lor este extraordinară, pentru că este o relație karmică. El este un independent, un om care și d-asta se însoară târziu, dar (…) relațiile karmice sunt cele mai intense, extrem de puternice și trebuie să aibă loc. E o relație foarte bună, extraordinar de importantă pentru amândoi, ei au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună.

Sunt perfecți unul pentru altul. Ea este o extrovertită, o fermecătoare, iar el este un independent foarte greu de dus la altar. Dar ea este singura care l-a putut atrage în viața ei, să-l ducă spre o căsătorie. Va fi o căsătorie datorită ei, extrem de fericită, ea îl balansează, îi aduce exact emoțiile de care are nevoie”, a explicat Carmen Harra, într-o emisiune TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *