Prima pagină » Actualitate » Ce gafă uriașă a făcut Cleopatra Stratan la America Express! Ce a putut să spună că mănâncă românii!
Ce gafă uriașă a făcut Cleopatra Stratan la America Express! Ce a putut să spună că mănâncă românii!

Ce gafă uriașă a făcut Cleopatra Stratan la America Express! Ce a putut să spună că mănâncă românii!

23 oct. 2023, 14:15, 2 ,
în Actualitate

Cel mai urmărit show de la Antena 1, America Express, a stârnit deja numeroase reacții în mediul online încă de la primele emisiuni. O gafă uriașă a fost făcută de Cleopatra Stratan, la „America Express – Drumul Soarelui“. Fiica cântărețului moldovean Pavel Stratan pare a nu stăpâni foarte bine limba engleză, aceasta spunând unei columbience că în România noi mâncăm un preparat făcut din carne tocată, învelită în „hârtie de gunoi”.

Ce gafă uriașă a făcut Cleopatra Stratan la America Express!

Începutul cursei America Express i-a luat prin surprindere pe concurenți, după drumul lung pe care l-au avut de parcurs până în Columbia. Aceștia au fost nevoiți să care după ei, în prima zi, toate bagajele cu care au venit din România a fost o surpriză mai puțin plăcută pentru ei.

Întrecerea a început în Medellin, capitala criminalității din Columbia în urmă cu câteva decenii, și i-a purtat pe competitori spre cartierul lui Pablo Escobar, Comuna 13, considerată cândva cea mai periculoasă zonă din lume.

Fiind nevoiți să își găsească cazare pentru prima noapte în Columbia, cântăreața Cleopatra Stratan, în vârstă de 21 ani, și soțul ei, Edward Sanda, în vârstă de 26 ani, s-au bucurat când o familie a acceptat rapid să îi primească în casa lor. Cei doi au refuzat însă propunerea columbienilor, fiind speriați de numărul mare de animale pe care aceștia le aveau în casă – mai mulți căței și mai multe pisici. În cele din urmă, cuplul a găsit o altă femeie care le-a oferit cazare gratuită și i-a invitat chiar și la masă.

Acesta a fost momentul în care, dorind să îi povestească doamnei care i-a primit despre sarmale, preparatul nostru tradițional, Cleopatra Stratan a greșit cuvântul în engleză pentru varză, „cabbage”, și a folosit în loc „garbage”, care înseamnă gunoi.

Drept pentru care, tânăra i-a spus columbiencei că noi, în România, mâncăm un preparat făcut din carne tocată, învelită în „hârtie de gunoi”.

Ce urmează la „America Express – Drumul Soarelui“

Concurenții din acest sezon de America Express sunt Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au acceptat provocarea cursei.

Concurenții vor pleca din Columbia, vor trece prin Ecuador, „mijlocul Pământului”, și vor continua aventura până în Argentina. Drumul Soarelui îi va purta, așadar, pe concurenți prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality-show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024