Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce frumoasă este soția lui Dan Capatos. Prezentatorul TV și mama copilului său sunt căsătoriți de mai bine de două decenii

Ce frumoasă este soția lui Dan Capatos. Prezentatorul TV și mama copilului său sunt căsătoriți de mai bine de două decenii

08 sept. 2024, 11:20,
în Cancan ultimă oră

Dan Capatos este, fără îndoială, unul dintre cei mai iubiți și apreciați prezentatori TV din România. El nu mai are nevoie de absolut nicio prezentare, căci este mereu în lumina reflectoarelor, însă nu același lucru putem spune și despre soția sa, Monica. Ea a preferat întotdeauna să fie ceva mai discretă și să apară cât mai rar în fața camerelor de filmat. Cât de bine arată soția lui Dan Capatos.

Dan Capatos este un bărbat împlinit pe plan profesional, căci se bucură de succes, dar și pe plan personal, și asta pentru că are o familie frumoasă și o soție superbă. Deși este mai mereu în centrul atenției și în lumina reflectoarelor, atunci când vine vorba despre familie, celebrul prezentator TV preferă discreția.

Dan Capatos are o soție superbă

Dan Capatos trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de femeia cu care este căsătorit de mai bine de două decenii, Monica Capatos. Partenera de viață i-a alături celebrului prezentator TV și la bine, dar și la rău. Cei doi sunt fericiții părinți ai unui băiat.

De curând, Dan Capatos a făcut publică o imagine în care apare alături de soția lui. Îmbrăcați elegant, cei doi soți radiază de fericire.

„La plimbare…”, a fost mesajul scris de Dan Capatos în descrierea fotografiei.

În imagine, atât Dan Capatos cât și mama copilului său sunt îmbrăcați elegant. Cu o rochie neagră lungă până în pământ, soția prezentatorului TV este superbă. La evenimentul la care au fost prezenți, femeia alături de care Dan Capatos trăiește o frumoasă poveste de dragoste a fost, cu siguranță, o apariție rafinată și îndelung admirată.

Dan Capatos, despre cum și-a cunoscut soția

Cu ceva vreme în urmă, Dan Capatos a dezvăluit cum a început relația cu soția sa. Prezentatorul TV a dezvăluit că s-au cunoscut în redacţia unui ziar care nu a mai apărut. Pe atunci, amândoi aveau alte relații.

„Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinşi în altă relaţie şi a trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta şi a trebuit să o anuleze. Mă gândesc că ne-or fi iertat oamenii ăia. Sau pe ea, că pe mine nu cred. Oamenii aceia pe care i-a încurcat atunci. 20 de ani. Nu i-am promis niciodată măcar că vom rămâne până la final. Nu-mi place să fac promisiuni de genul ăsta. Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici am ajuns la 20 de ani’, povestea Dan Capatos, cu ceva vreme în urmă, la Antena Stars.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *