Prima pagină » Actualitate » Ce familie frumoasă are Nicolae Stanciu. Imagini deosebite cu aceștia

Ce familie frumoasă are Nicolae Stanciu. Imagini deosebite cu aceștia

18 iun. 2024, 10:22,
în Actualitate

Nicolae Stanciu, primul român care a marcat la EURO 2024, are o familie extrem de frumoasă și se poate declara un bărbat norocos. Fotbalistul a intrat în istoria României la EURO 2024 încă din primele minute ale meciului cu Ucraina.

La 31 de ani, căpitanul echipei naționale a României la EURO 2024 este un bărbat foarte norocos, având o soție frumoasă și doi copii minunați.

Ce familie frumoasă are Nicolae Stanciu

Nicolae și Andreea au două fiice împreună: Masha Ecaterina, născută în noiembrie 2020 la Praga, în perioada în care fotbalistul juca pentru Slavia Praga, și Zoe Carolina, născută în iunie 2022 în timp ce Stanciu era la Wuhan. Cei doi sunt căsătoriți de cinci ani.

”Stanciu e un om minunat, un familist cum puțini se nasc. Își divinizează familia, soția și copiii. Este un băiat care a avut o relație minunată cu soția lui și înainte. Ei sunt de mulți ani împreună.

El așa a fost educat și așa este și familia lui, pentru acest fapt el e astăzi e numărul 1 din toate timpurile. Eu am fost și la nunta lor. La început am fost supărată pe Andreea, soția lui, mi se părea că îi ia mult prea mult timp din performanță. El era atât de îndrăgostit încât pleca după antrenamente la Alba cu mașina și se întorcea imediat.

Se ducea să o vadă și se întorcea. Am fost supărată și am hotărât cumva ca ea să vină și să stea cu el în București. Doar că ea avea facultate și niciodată nu a vrut să renunțe la facultate. Atunci am înțeles ce fel de fată este ea”, a spus Anamaria Prodan, pentru fanatik.ro, cu ceva timp în urmă.

Ce spune Anamaria Prodan despre soția lui Nicolae Stanciu

Anamaria Prodan mai menționa că Stanciu se poate considera că are noroc pentru că are alături o femeie ca Andreea.

”Ce relație frumoasă au, ce relație frumoasă au și cât de bine se înțeleg familiile între ele. Și într-adevăr, în momentul în care a terminat facultatea, a venit lângă el și l-a ajutat să devină bărbatul și familistul care este astăzi.

În general o femeie te ridică sau te coboară. Când femeia are educație și provine dintr-o familie frumoasă și a făcut ceva în viața asta, este cu siguranță un plus. Andreea nu era o femeie antrenată prin oraș. Ea nu era o femeie trecută pe la toți fotbaliștii, ea nu făcea parte din damele Bucureștiului.

Era o fată crescută într-o familie superbă. O fată care a făcut o facultate nu pe scări, ci pe băncile școlii. Andreea e o fată care și-a dorit enorm ca el să fie liniștit, să facă performanță, iar ea să aibă o meserie în mână.”, declara impresara.

Nicolae Stanciu are o familie extrem de frumoasă și, recent, a uimit o lume întreagă cu execuția sa de la Euro 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024