Prima pagină » Cancan » Ce făceau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în timp ce se difuza prima ediție a show-ului culinar din care au făcut parte. Postările din mediul online i-au dat de gol

Ce făceau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în timp ce se difuza prima ediție a show-ului culinar din care au făcut parte. Postările din mediul online i-au dat de gol

19 mart. 2024, 10:36,
BZI.ro, în Cancan

Cel mai recent sezon al show-ului culinar care i-a avut ca jurați pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu a debutat de curând, dar de această dată, cei trei chefi nu mai fac parte din juriu. Ei au fost înlocuiți de alți bucătari talentați.

Pe parcursul acestei perioade, cei trei chefi au avut diverse ocupații și au împărtășit detalii despre ele pe rețelele de socializare.

Timp de 12 sezoane, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost membri ai juriului unei emisiuni culinare foarte populare, dar colaborarea lor s-a încheiat cu puțin timp înainte de începerea filmărilor pentru sezonul 13.

Ce făceau Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în timp ce se difuza prima ediție a show-ului culinar

Cei trei au simțit că nu mai pot continua în acel mediu, fiind extenuați din cauza lipsei pauzelor dintre filmări.

Ieri seară a debutat sezonul 13 al emisiunii, primul fără cei trei chefi cunoscuți, stârnind curiozitatea publicului dacă aceștia au urmărit noul episod. Postările lor recente pe rețelele sociale dezvăluie că au fost implicați în diverse activități care i-au ținut departe de televizor.

Scărlătescu a împărtășit cu fanii o rețetă de ardei umpluți, Bontea s-a delectat cu prepararea unui chilli con carne, iar Dumitrescu, după ce a stârnit o mică dezbatere despre ridichea albă, a dat viață personajului Zâna Mășeluță pentru a marca pierderea unui dințișor de lapte al uneia dintre fiicele sale.

„S-a râs mult, dar s-a și plâns…de la ceapă”, a fost mesajul postat de Sorin Bontea pe contul lui de Instagram.

Producătoarea executivă a emisiunii “Chefi la cuțite” dă de pământ cu foștii jurați

Roxana Paulică repetă acuzațiile Antenei 1 legate de plecarea bucătarilor. Ea afirmă că cei trei chefi au dat de știre echipei de producție că nu mai vor să filmeze cu doar trei săptămâni înainte de startul filmărilor. Până aici, nimic nou în apărarea postului TV.

Totuși, producătoarea executivă merge mai departe și pune o serie de întrebări acuzatoare la adresa chefilor.

„E ok să jigniți locul care v-a dat atâtea șanse chiar și după proiecte care n-au funcționat, oamenii care și în al 12-lea ceas au încercat să găsească o soluție pentru a vă îndeplini doleanțele? Mai puține zile de filmare, mai puține ore de muncă pe zi… Și alte detalii ce țin de conținut, știți voi foarte bine!

Este corect să vă considerați mai presus de orice? Să demonizați locul care v-a protejat și v-a respectat, din toate punctele de vedere, atâția ani? Și apoi, după ce acuzați oboseala cu trei săptămâni înainte să schimbați toată programa de filmări, care impactează atâția oameni? Tot voi pozați în victime?”, este mesajul acid lansat de producătoarea tv pe Instagram, potrivit fanatik.ro.

Timp de 12 sezoane, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost membri ai juriului unei emisiuni culinare foarte populare, care acum are alți bucătari talentați în juriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *