Prima pagină » Radio » Actualitate » Ce face Viviana Sposub de când a dispărut de la TV! Iubita lui George Burcea vrea să dea lovitura în America

Ce face Viviana Sposub de când a dispărut de la TV! Iubita lui George Burcea vrea să dea lovitura în America

01 feb. 2023, 13:06,
în Radio

A trecut ceva vreme de când Viviana Sposub a dispărut de la TV, iar viața ei pare să fi luat o altă turnură în ultima perioadă. Anul trecut, focoasa brunetă și-a însoțit iubitul, pe George Burcea, în America, fiind foarte încântată de locurile văzute. În plus, pare tot mai atrasă de actorie de când iubitul ei a primit un rol în serialul „Wednesday”.

Viviana Sposub este decisă să cucerească America, după ce a renunțat să mai apară în emisiunile de televiziune din România. Iubita actorului George Burcea duce în prezent o viață plină de provocări peste Ocean și nu se sfiește să arate acest lucru. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” își ține în permanență fanii la curent cu ceea ce face ei, uimindu-i cu lucrurile frumoase din viața sa.

Viviana Sposub a dispărut de la TV și se concentrează pe actorie

După ce vreme de câțiva ani a cochetat cu showbiz-ul autohton, Viviana Sposub a decis că are nevoie de o schimbare. Inițial a renunțat să mai prezinte rubrica Meteo la știrile de la Antena 1, s-a mutat la Pro TV, apoi a luat calea modei, grație unei celebre emisiuni de fashion.

Astfel, a devenit concurentă în emisiunea „Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, iar după acest proiect a devenit prezentatoarea matinalului, la același post. Ulterior a decis să se retragă de pe micile ecrane și chiar a părăsit țara. Bruneta și-a însoțit iubitul în America, acolo unde acesta a primit un rol în serialul „Wednesday”, difuzat de Netflix.

Drumul străinătății i-a plăcut atât de mult, încât Viviana Sposub a decis că ar fi momentul să trăiască visul american. Acum, pe rețelele de socializare, vedeta se fotografiază adesea în cele mai spectaculoase locuri de peste Ocean.

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc visul american

În multe destinații a poposit Viviana Sposub în ultimele luni, de când a ajuns în America. Iubita lui George Burcea și-a ținut fanii la curent în tot acest timp, postând pe Instagram fotografii din diferite locații. De la palmierii din California și până la Statuia Libertății din New York, nimic nu pare să îi fi scăpat brunetei.

Inclusiv noaptea dintre ani a petrecut-o în America. Viviana Sposub spune că visul de a ajunge în Times Square a devenit acum realitate.

„Plâng! Cel mai frumos Revelion din viața mea!!! New York este magic, iar faptul că am putut participa la petrecerea din Times Square este un vis devenit realitate…”, a scris bruneta pe Instagram, în prima zi din noul an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *