Prima pagină » Actualitate » Ce face un chinez care gustă salată de vinete: Videoclipul a devenit viral, iar românii au reacționat – VIDEO
Ce face un chinez care gustă salată de vinete: Videoclipul a devenit viral, iar românii au reacționat - VIDEO

Ce face un chinez care gustă salată de vinete: Videoclipul a devenit viral, iar românii au reacționat – VIDEO

04 sept. 2024, 09:46,
în Actualitate

Un videoclip cu un chinez care gustă salată de vinete pentru prima dată a devenit viral. Acesta a reușit să cucerească inimile românilor, care au reacționat masiv. Cei care au văzut videoclipul abia așteaptă ca asiaticul să guste și sarmalele românești.

Ce face un chinez care gustă salată de vinete

Un chinez stabilit în România a gustat pentru prima oară salată de vinete, iar reacția sa a fost una de-a dreptul adorabilă. Românii l-au apreciat pentru naturalețea sa și i-au sugerat mai multe preparate tradiționale pe care ar trebui să le încerce.

Bărbatul stabilit cu soția sa la noi în țară a încercat celebra salată de vinete, iar momentul a fost filmat și publicar pe internet. În imagini, acesta privește încântat spre pâinea cu vinete, iar apoi gustă, fiind șocat de cât de bun este preparatul, apoi continuă să mănânce cu poftă: „Delicios, uimitor. Foarte bun”, a spus el.

Videoclipul a devenit viral, iar românii s-au arătat extrem de încântați să vadă că un chinez apreciază rețetele locale. Aceștia au și răspuns chemării soției sale, care a cerut sugestii despre ce ar putea să-i mai gătească soțului ei.

„Ce alte mâncăruri să-i fac să încerce?”, a întrebat ea, iar răspunsurile nu au încetat să apară.

Unii chiar i-au sugerat să guste salată de vinete și cu franzelă, o combinație foarte apreciată de români.

„Să-i faci și sarmale, fată”, „Cu franzelă sau baghetă, nu cu pâine din aia dulce”, „Ce față a făcut”, „Wow! Cu ce poftă mușcă!”, „Nu, că mor ce reacție are!”, „Ce  simpatic este”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Mulți români au tras-o la răspundere pe femeie că nu i-a oferit soțului său și roșii împreună cu salata. Aceasta a mărturisit că nu este deloc fan al acestui aliment.

Reacția unei englezoaice după ce mănâncă salată de vinete cu ceapă

Recent, o tânără din Marea Britanie a decis să încerce mâncărurile românești luând masa la un restaurant din Londra, cu specific tradițional românesc.

Aceasta a devenit virală pe TikTok după ce și-a împărtășit experiența și a arătat ce mâncăruri a ales, dar și cum i s-au părut la gust. Tânăra a început degustarea cu o salată de vinete cu ceapă roșie, pe care a servit-o cu pâine prăjită.

„Senzațională! Nu-mi pot reveni din cât de bună a fost”, a ex clamat englezoaica.

Ulterior, aceasta a mâncat o ciorbă de văcuță. Apoi a trecut la o pastramă de oaie cu murături și ostropel de pui cu mămăligă, ambele feluri de mâncare părându-i-se de nota 10.

Din păcate, așa cum a mărturisit, femeia nu mănâncă carne de porc, deci nu a avut cum să guste micii.

La final, utilizatoarea de TikTok a savurat un papanaș cu smântână și dulceață. ”Absolut divin”, a spus englezoaica.

Românii care au vizionat videoclipul pe TikTok s-au grăbit să comenteze.

”Papanași cu lingura și ciorbă pe pâine” / „Asta a pus ciorbă pe pâine” / ”Mâncare mai gustoasă ca a noastră mai rar”, au fost doar câteva dintre comentariile românilor.

Acum, un videoclip cu un chinez care gustă salată de vinete pentru prima dată a devenit viral.

@lavilungu2 Replying to @Narcisa Ce alte mancaruri sa ii fac sa incerce? Nu uitati sa ne dati follow🙏🥰 #salatadevinete #suntintrorelatiecuunchinez #chinezusiromanca #chinezumeu #chinezu #dublin #uk #irlanda #anglia #mairadem ♬ original sound – chinezusiromanca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *