Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce face Simona Halep în prima zi din an. Sportiva este departe de soțul ei

Ce face Simona Halep în prima zi din an. Sportiva este departe de soțul ei

01 ian. 2022, 14:38,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Pentru Simona Halep, anul 2021 a fost greu, dar frumos, exact cum ea l-a descris acum în prima zi din 2022. A suferit o accidentare la picior, fiind nevoită să renunțe la o competiție importantă, dar tot în 2021 s-a căsătorit cu alesul inimii ei: omul de afaceri Toni Iuruc. De Revelion, Simona și soțul ei au fost departe unul de celălalt.

Ce face Simona Halep în prima zi din an

Sportiva noastră petrece prima zi din Noul An departe de soțul ei. Simona Halep se află în Australia, la Melbourne, unde va debuta în noul an competițional. Ea a început ziua de 1 ianuarie 2022 cu un antrenament și a postat imagini pe rețelele de socializare. De Revelion, Simona Halep a petrecut în compania staff-ului și a jucătoarelor Irina Bara și Cadanțu Ignatik.

Halep a postat pe InstaStory o poză în care apare soțul ei petrecând de Revelion versus o altă poză cu ea de pe terenul de tenis, în timp ce se antrena chiar în prima zi din an.

Unii cu sapa…alții cu mapa, a scris Simona Halep pe Instagram cu referire la faptul că soțul ei se distrează și ea muncește.

Halep se pregătește pentru primele turnee din acest an. Prin natura profesiei sale, este obișnuită să petreacă sărbătorile departe de cei dragi.

Așa s-a întâmplat și în acest an de Revelion când Halep a fost departe de soțul ei, mai exact în Australia împreună cu antrenorul Adrian Marcu, preparatorul fizic Theo Cercel şi fizioterapeutul Alexandru Tănase, dar și jucătoarele Alexandra Cadanțu Ignatik şi Irina Bara.

Ce spune Simona Halep despre Anul Nou

Tot pe rețelele de socializare, Simona Halep a spus că 2021 a fost un an greu și special în același timp și că așteaptă să vadă ce i-a pregătit Anul Nou. În 2021 Halep s-a accidentat la unul dintre membrele inferioare și a fost nevoită să se retragă din turneul de la Roma.

Câteva luni mai târziu, sportiva a marcat un eveniment important în viața ei: căsătoria cu omul de afaceri Toni Iuruc. Simona a spus că își dorește un copil, dar că mai întâi așteaptă să mai câștige un Grand Slam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *