Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce face și cum arată Leonard Doroftei, după ce a plecat să muncească în străinătate. Fostul sportiv este de nerecunoscut

Ce face și cum arată Leonard Doroftei, după ce a plecat să muncească în străinătate. Fostul sportiv este de nerecunoscut

09 ian. 2023, 18:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Leonard Doroftei a părăsit România și locuiește de mai multi ani în Canada. Acesta a luat decizia de a pleca după ce s-a simțit umilit în România și nu a mai rezistat.

În urmă cu mulți ani Leonard Doroftei scria istorie pentru boxul din România. Astăzi muncește din greu pentru propria afacere din Canada și nu se teme să se implice în cele mai dificile activități. Cele mai recente imagini distribuite de către fostul campion sunt unele la care puțini s-ar fi așteptat.

Leonard Doroftei muncește din greu în Canada

Leonardo Doroftei a ajuns să lucreze pe șantier cot la cot cu mai mulți bărbați. Sportivul vrea să construiască o nouă sală de box și nu pierde timpul, ci muncește și el pentru ca lucrările să avanseze mai ușor.

Cu toate că locuiește de mai mult timp în Canada, acesta susține că îi este dor de România și spune că nu ar fi plecat niciodată, dar și în Canada se simte ca acasă, deoarece este înconjurat de români.

„N-aș fi plecat niciodată. Dar acolo trebuie să fii un adevărat șacal ca să răzbești. M-a durut când, la un moment dat, parcă eram considerat un cerșetor. Și n-am cerut niciodată cuiva ceva. Dar pe banii tăi să fi văzut așa, e dureros. Eu cred că dacă dacă vin acum în țară, nu mai plec. Atât de mult îmi lipsesc oamenii de acolo. Atât de mult îi iubesc pe românii mei. Bine măcar că aici, în Canada, sunt înconjurat de români. Mă simt că acasă”, povestea Leonard Doroftei, într-un interviu acordat pentru AS.

De ce a plecat Leonard Droftei din România

În anul 2017, Primăria Ploiești l-a înștiințat pe Leonard Doroftei asupra faptului că trebuie să părăsească spațiul din centrul orașului, unde avea afacerea familiei, un pub.

„Probabil greșeala vieţii mele a fost că m-am apucat de cârciumărie, domeniu pe care nu-l cunoşteam. Am vrut să fiu în box, dar nu am reuşit. Era un sistem unde unii controlau şi nu am avut loc. Plecarea în Canada a fost o decizie luată în familie, cu toate că poate mi-aş fi dorit altceva. Familia a decis aşa. Am avut datoria să o urmez. Ani negri au fost în spatele deciziei şi nu m-au ajutat să-i contrazic. Dimineaţa până seara eram în prăvălie. Am încercat să lupt pentru investiţia mea, pentru spaţiul acela oferit pe 25 de ani şi unii m-au făcut cerşetor. Când un ploieştean a scris un articol prin care spunea că sunt cerşetor, atunci am simţit că e gata!”, a spus Leonard Doroftei pentru Gold FM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *