Prima pagină » Cancan » Ce face și cum arată Ionuț Gojman de la Insula Iubirii. „Am simțit că…”

Ce face și cum arată Ionuț Gojman de la Insula Iubirii. „Am simțit că…”

10 iun. 2022, 10:36,
în Cancan

În urmă cu patru ani, Ionuț Gojman pășea la Insula Iubirii în calitate de ispită. Timpul a trecut, iar viața bărbatului se pare că s-a schimbat radical. Iată ce se știe despre el acum, dar și cu ce se ocupă în ultima perioadă!

Bărbatul a mers la Insula Iubirii în sezonul 4 alături de Mirela Banias, femeia cu care era la un pas de căsătorie atunci. Și-a dat seama că nu era fericit lângă Mirela și mai apoi a simțit că este timpul să schimbe taberele, iar în sezonul 5 a avut rol de ispită.

Ce face și cum arată Ionuț Gojman

A trecut ceva timp de atunci, iar Ionuț Gojman se pare că și-a găsit fericirea, nu în Thailanda, ci mult mai aproape de casă. A cunoscut-o pe Silvia, care i-a dăruit și un băiețel, iar viața lui a luat o întorsătură neașteptată.

Timpul a trecut, iar Ionuț Gojman se pare că și-a găsit fericirea. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Siliva, iar anul trecut a devenit tătic pentru prima oară. Anunțul a fost făcut chiar de el, pe rețelele de socializare, după ce a postat o imagine cu băiețelul său.

„Viața într-o poză. Mereu am crezut că există cineva acolo sus care are grijă să le așeze pe toate la momentul potrivit. Și de fiecare dată am simțit că nu sunt singur în ceea ce fac. Dumnezeu are un mod ciudat de a-mi arăta că există.

Mă trimite acolo unde trebuie, cum trebuie și când trebuie de fiecare dată și o face la modul acela în care să îmi lasă impresia că de fapt deciziile sunt ale mele. Îmi oferă de unde nu mă aștept ceea ce-mi lipsește și mă împlinește. Dar mereu la momentul potrivit. Îmi arată ce este bun și ce este rău printr-un mod doar de el știut’, a scris Ionuț Gojman pe contul lui de Facebook.

Totodată, viața fostului concurent de la emisiunea de la Antena 1 s-a schimbat radical de când a apărut fiul său. Dacă înainte paginile sale de socializare erau pline de fotografii cu el și Siliva, acum se regăsesc mult mai multe imagini cu băiețelul său.

Mirela Banias de la Insula Iubirii, transformare totală

Mirela Banias, actuală Tecar, nu a făcut schimbări doar în viața sentimentală, ci și în privința aspectului fizic. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a recunoscut că are mai multe operații estetice. De-a lungul timpului, ea a apelat la mai multe intervenții de acest gen.

„Mi-am corectat pomeţii, cearcănele, sprâncenele şi şanţurile nazale şi acum mă simt cel putin cu 5 ani mai tânără”, spunea Mirela Banias, acum câțiva ani.

Așadar, spre deosebire de alte femei care ocolesc acest subiect, Mirela Banias a dat mereu dovadă de transparență și sinceritate. În 2020, ea spunea că, odată la 6 luni, trece pragul esteticianului pentru retușuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`