Prima pagină » Cancan » Ce face, de fapt, Monica Gabor în America? Irinel Columbeanu a dat-o de gol

Ce face, de fapt, Monica Gabor în America? Irinel Columbeanu a dat-o de gol

05 iun. 2024, 08:56,
BZI.ro, în Cancan

Irinel Columbeanu a dat-o de gol cu ce face Monica Gabor în America. Fosta doamnă Columbeanu a ales, cu mulți ani în urmă, să părăsească România și planurile sale din țara natală, optând pentru o viață nouă în Statele Unite, unde aspira la succesul în afaceri.

Deși ambițiile au fost mari, realitatea a demonstrat că proiectele antreprenoriale s-au lovit de eșec.

Ce face, de fapt, Monica Gabor în America?

Monica Gabor a încercat să se impună în domeniul modei prin lansarea unei linii vestimentare de lux sub propriul nume, dar proiectul nu a cunoscut succesul scontat.

De asemenea, o tentativă de a introduce pe piața românească marca de ceaiuri și energizante a partenerului său chinez s-a dovedit a fi un eșec. Acum șapte ani, Monica Gabor a lansat o aplicație de live-streaming, dar ulterior a decis să o vândă.

Potrivit declarațiilor lui Irinel Columbeanu, în prezent Monica Gabor își câștigă traiul exclusiv din salariul de profesoară. Această meserie reprezintă principala sursă de venit a vedetei care locuiește peste ocean.

„Monica nu mai are nicio afacere. Ramona e cu astea, cu parfumurile. Ea e doar profesoară de engleză acum”, a mărturisit Irinel Columbeanu în exclusivitate pentru Cancan.ro.

Irinuca Columbeanu vine în România

Irina Columbeanu, în vârstă de 16 ani, este o adolescentă care a obținut deja un mare succes în străinătate. În perioada în care a trăit în Statele Unite ale Americii alături de mama sa, Monica Gabor, și partenerul acesteia, Irina și-a păstrat interesul pentru scris și pictură.

Irinel Columbeanu a anunțat recent că Irina va veni să-l viziteze în România în săptămânile următoare. Această veste a adus o rază de speranță și bucurie în viața fostului milionar. Cu toate dificultățile și transformările din viața sa, întâlnirea cu fiica lui este așteptată cu mare emoție.

„Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România. Nu știu să îți zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci”, a declarat fostul milionar pentru Click!

Irinel Columbeanu se află într-o situație foarte dificilă în prezent. La vârsta de 66 de ani, fostul milionar a rămas fără niciun ban și locuiește de aproape un an la azilul de bătrâni din Ghermănești, unde este vizitat uneori de prieteni.

Într-un inteviu acordat recent, Irinel Columbeanu a dat-o de gol cu ce face Monica Gabor în America.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *