Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce face Cristina Cioran de când nu mai apare la TV. S-a îngrășat și este de nerecunoscut – GALERIE FOTO

Ce face Cristina Cioran de când nu mai apare la TV. S-a îngrășat și este de nerecunoscut – GALERIE FOTO

02 nov. 2020, 11:28,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

De când nu mai apare la TV, actrița Cristina Cioran își petrece timpul altfel. Fosta prezentatoare de la Acces Direct a fost surprinsă zilele acestea la o bere…la șosea, la o terasă, alături de o prietenă.

Cristina Cioran, la o berea la șosea

Deși a dispărut în ultima vreme de pe micile ecrane, Cristina Cioran a fost surprinsă zilele acestea cum servea o bere la șosea. alături de o prietenă. Acompaniată de o aceasta, dar și de patrupedul ei, vedeta s-a simțit excelent, informează ciao.ro

Cristina Cioran a râs tot timpul

Fosta prezentatoare de la Acces Direct nu a făcut eforturi să impresioneze printr-o anumită ținută ci a ales să se îmbrace lejer, iar în timpul discuției cu prietena sa a fost foarte veselă. A râs tot timpul, a povestit, iar prietena ei o asculta cu interes .Patrupedul vedetei a stat cuminte până când aceasta și-a terminat atât întâlnirea, cât și berea pe care o comandase.

Cristina Cioran, fostă prezentatoare Acces Direct

După ce Simona Gherge a părăsit celebra emisiune, pentru că a rămas însărcinată, a fost înlocuită o vreme de actrița Cristina Cioran. După o perioadă, Cioran a fost înlocuită cu Mirela Boureanu Vaida.

Cristina Cioran, abuzată sexual când avea 7 ani

Actrița Cristina Cioran a trecut prin momente cumplite pe care nu le va uita niciodată. Aceasta a povestit cum un pedofil a băgat spaima în mai mulți copii ai blocului în care actrița a copilărit.

Cristina Cioran, umilită public după ce s-a machiat așa. Cum s-a făcut de râs

Cristina Cioran și-a nemulțumit nespus fanii cu felul în care s-a machiat astăzi și a părăsit domiciliul. ”În trafic… iar”, a scris vedeta pe Instagram, iar fanii au început să trimită comentarii care mai de care mai defăimătoare.

”Ai fardat si jumatate de breton? Dezastruos, inteleg ca încerci, dar totusi….”, ”Oribil chip!” sau ”Iti sugerez sa urmezi cursuri pentru make up, te-ar ajuta mult sa iti scoti in evidenta trasaturile fetei fara sa te uratesti” , i-au transmis internauții pe pagina de Instagram.

Cristina Cioran este actriță de teatru și film, dar face o treabă la fel de bună și în televiziune. O vreme, actrița a fost și pe micul ecran, ea înlocuind-o pe Simona Gherghe la cârma emisiunii Acces Direct.

Cristina Cioran s-a născut la data de 24.07.1977 în Constanța. A studiat la Liceul Traian din Constanța, secția uman (engleză-franceză),după care a urmat Facultatea de Actorie a Universității Hyperion (București) la clasa profesorilor Victor Radovici și Ion Lucian. La examenul de absolvire, Cristina Cioran a jucat rolul „Germaine Lauzon”, din piesa „Cumetrele”, de Michel Trambla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *