Prima pagină » Cancan » Ce face acum Andrei Ciobanu de la Survivor – Când va avea loc nunta sa și a Marilenei

Ce face acum Andrei Ciobanu de la Survivor – Când va avea loc nunta sa și a Marilenei

17 feb. 2022, 20:07,
în Cancan

Andrei Ciobanu, fostul concurent de la Survivor România avea doar 29 de ani atunci când și-a făcut pentru prima dată apariția la emisiune. Acesta este foarte îndrăgit de fanii săi care așteaptă cu nerăbdare să audă despre nunta sa cu Marilena. Aceasta a participat și ea la Survivor România, însă într-un sezon diferit.

andrei ciobanu suvivor

Acesta este foarte îndrăgit de fanii săi

De ce și-a dorit Andrei Ciobanu să participe la Survivor

Fostul concurent este profesor de canto la Colegiul Național de Arte „George Apostu” din Bacău.  De asemenea, acesta susține că merge constant la sală încă de la vârsta de 13 ani. Pe lângă muzică, se poate observa pasiunea tânărului pentru sport. Andrei Ciobanu joacă fotbal în fiecare săptămână, de plăcere. Pe lângă acest lucru, a cochetat și cu tenisul de câmp, handbalul, volei și chiar și înot! Îi place vremea și atmosfera de la munte pentru că astfel are ocazia perfectă de a schia.

Totuși, Andrei Ciobanu a ales să-și dovedească ce poate și să-și testeze limitele la emisiunea care face furori în prezent, Survivor România. Acesta susține că este o persoană atrasă de tot ce este nou și îl face să iasă din zona de confort. Își dorește să se întreacă pe sine, să se dezvolte.

„Particip la ca să trăiesc cea mai tare experiență din viața mea! Vreau să mă cunosc in situații limită, vreau să mă autodepășesc, vreau să învăț și să fiu din ce în ce mai bun. Sunt ambițios, puternic, plin de încredere, pregătit să depășesc orice obstacol. Știu să pierd, deși nu-mi place. Vreau să demonstrez oamenilor și copiilor că se poate, că visele devin realitate!”, a declarat Andrei Ciobanu.

andrei ciobanu survivor

Acesta susține că este o persoană atrasă de tot ce este nou

Relația dintre Andrei Ciobanu și Marilena – Cerere în căsătorie în direct!

Tânărul a participat chiar la primul sezon al emisiunii de la Kanal D, iar Marilena a fost concurentă abia în al doilea sezon. Contrar așteptărilor, cei doi nu se cunoșteau de dinaite de show-ul televizat care a avut loc în Republica Dominicană. Andrei Ciobanu a fost cel care a inițiat discuția cu frumoasa blondină. Aceasta a recunoscut că avea un iubit atunci când l-a cunoscut pe Andrei. Fostul concurent a mai fost implicat cu două colege.

Deși Marilena nu se aștepta, amândoi concurenții au recunoscut că a fost dragoste la prima vedere și au simțit chimia dintre ei.

andrei ciobanu survivor marilena

Cei doi nu se cunoșteau de dinaite de show-ul televizat

După câteva luni de când formau un cuplu, cei doi s-au logodit. Marilena a recunoscut că nu se aștepta la acel moment și a fost luată prin suprindere, însă Andrei Ciobanu s-a străduit să iasă totul perfect. Acesta a cerut-o în căsătorie în direct, la emisiunea lui Cătălin Măruță. Blondina era foarte emoționată, dar a găsit puterea de a spune un sincer „Da!”.

Acest eveniment s-a petrecut în luna noiembrie a anului 2021. Tot în acea perioadă, Marilena a declarat că încă nu au stabilit o dată exactă, dar că probabil nunta va avea loc în anul 2022.

Așadar, Andrei Ciobanu, fostul concurent de la Survivor este un om cu multe pasiuni, deschis către noi aventuri. Acesta este îndrăgostit până peste cap de viitoarea sa soție.

andrei ciobanu survivor

După câteva luni de când formau un cuplu, cei doi s-au logodit


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *