Prima pagină » Actualitate » Ce fac soții Iohannis în Africa? Neoficial, safari pe banii românilor. Oficial, „întâlnire pentru protejarea naturii din Republica Kenya”

Ce fac soții Iohannis în Africa? Neoficial, safari pe banii românilor. Oficial, „întâlnire pentru protejarea naturii din Republica Kenya”

15 nov. 2023, 16:38, 6 ,
în Actualitate

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au fost în safari, în timpul vizitei oficiale în Kenya, în Parcul Naţional Nairobi, în cadrul vizitei oficiale în Kenya. Pe pagina de Facebook Kenya Wildlife Service au apărut imagini cu el şi cu soţia sa.

”Astăzi, secretarul de cabinet al Ministerului Turismului şi Faunei Sălbatice, Hon. Dr. Alfred Mutua, alături de directorul general al Kenya Wildlife Service, Dr. Erustus Kanga, au avut onoarea de a-i găzdui pe distinsul preşedinte român Klaus Iohannis şi pe prima doamnă Carmen Iohannis în Parcul Naţional Nairobi”, scrie în postarea de pe pagina Kenya Wildlife Service.

Soții Iohannis în Africa

Oficial, Klaus Iohannis n-a fost în vacanță, ci la o întâlnire cu ministrul

Şeful statului apare în imagini în maşină de teren, alături de soţia sa, şi în timp ce li se prezintă informaţii despre Parc. Cei doi sunt îmbrăcaţi casual, în culori deschise şi poartă ochelari de soare. Preşedintele României, Klaus Werner Iohannis, se află în Kenya pentru o vizită de stat de trei zile.

Oficial, Klaus Iohannis n-a fost în vacanță, ci la o întâlnire cu ministrul pentru protejarea naturii din Kenya.

”Întâlnire cu ministrul pentru protejarea naturii din Republica Kenya, Alfred Nganga Mutua, și cu Directorul General al Kenya Wildlife Service, Erustus Kanga, în cadrul vizitei la Parcul Național Nairobi”, arată agenda președintelui.

Comentarii
  • Terchea Berchea

    Jeg.

  • Cazul tipic de dezumanizare in fata banului si puterii…

  • Moarteeeeeeeeeeeeeee sotilor johannis. Uite unde s- a dus alt miliard al romanilor contribuabili.Sa nu se mai intoarca acesti straini nici morti, in tara noastra Romania! Bataia de joooooc de noi are o limita,sa fie ucisi daca mai pun piciorul pe pamantul acestei tari . Moarteee lor,nici morti sa nu sa mai intoarca aici.

  • e pe ultima suta de metri si jupeste tot

  • Ghinion !, mă piș cu boltă pe voi

  • Alegeri anticipate,jos criminalul dictator nemtalaul johanna

    Acesti soti Ceausescu vor avea soarta sotilor Ceausescu la intoarcere. In excursii Elena Ceausescu il tine de koaie neaparat pe dulapul mutalau johannis,trebuie neaparat sa mearga si ea peste tot pe banii romanilor? Johannis se pisha pe romani, pe Romania dar bune sunt miliardele care le fura de la saracii contribuabili romani.O sa faca o puscarieeee de o sa- i iasa pe ochi toata bataia de joc de noi. A dat ordin la comunistul Ciolacu sa ne taie gatul cu legea austeritatii ,cu pensiile si tot si el fura miliarde si miliarde. si se distreaza pe banii nostri.NIMIC NU A FACUT ACEST TRADATOR PENTRU ROMANIA IN 8 ANI DE MANDAT.Atat a facut criminalul johanna: a distrus Romania si romanii,ne- a aruncat intr- o prapastie,a vandut tara,si – a batut joc de noi, favorizeaza coruptia care este la cote alarmante si tot numai rau a facut Romaniei. Trebuie dat jos acest criminal, el nu trebuie sa termine mandatul! Acrst criminal nu trebuir sa termine mandatul! ALEGERI ANTICIPATE! ALEGERU ANTICIPATE,FT MORTII MA- TI NEMTALAU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *