Prima pagină » Cancan » Ce fac Oana și Viorel Lis de Paști. Din păcate, starea de sănătate a fostului primar nu e prea bună
Ce fac Oana și Viorel Lis de Paști. Din păcate, starea de sănătate a fostului primar nu e prea bună

Ce fac Oana și Viorel Lis de Paști. Din păcate, starea de sănătate a fostului primar nu e prea bună

30 apr. 2021, 10:31,
în Cancan

De când s-a aflat de starea de sănătate precară a fostului primar al capitalei, lumea se întreabă ce fac Oana și Viorel Lis de Paști. Din păcate, cei doi vor petrece acestre sărbători cu tristețe. Și aceasta deoarece tatăl Oanei a decedat de curând, iar pe de altă parte nici starea de sănătate a lui Viorel Lis nu le oferă prea multe opțiuni.

Oana și Viorel Lis vor avea un Paște diferit și anul acesta, dar nu numai din cauza pandemiei. Dacă în alți ani obișnuiau să se bucure de această sărbătoare alături de prieteni, de această dată vor petrece acasă, singuri. Totodată, Oana Lis le-a oferit detalii jurnaliștilor de la Redacția.ro, cu privire la starea de sănătate a soțului său, despre cum a pregătit masa tradițională de Paște, dar și despre cum percepe decesul tatălui ei.

Ce fac Oana și Viorel Lis de Paști

Oana Lis a spus, joi, pentru Redacția.ro, faptul că Paștele din acest an va fi unul atât trist pentru ea și Viorel Lis, deoarece vor fi singuri, acasă, dar și frumos, pentru că ambii sunt bine. De altfel, evită întâlnirile cu prietenii, în ultima perioadă, deoarece fostul edil al Capitalei trebuie să fie atent cu starea de sănătate.

„Anul acesta este și trist și frumos în același timp. Este trist pentru că o să petrecem doar noi doi ca doi porumbei, guguștiuci bătrâni și frumos pentru că suntem bine, acasă și asta e cel mai important. Se resimte perioada asta grea. Ne-au invitat prieteni pe la ei, dar nu ne-am dus și asta e”, a declarat Oana Lis.

În ceea ce privește bucatele tradiționale pentru masa de Paște, Oana Lis a preferat să le comande de la restaurant. Își amintește cu drag cum în alți ani ea și Viorel Lis obișnuiau să meargă în vacanță, la munte, de Paște.

„Am comandat de la restaurant preparate de Paște. Mi-era poftă de produsele care se mănâncă acum. Noi, de obicei de Paște mergeam la munte, era frumos…”, a mai spus Oana Lis.

Viorel Lis are probleme cu picioarele

În legătură cu starea de sănătate a lui Viorel Lis, Oana Lis nu are vești prea bune. Problemele acestuia cu picioarele s-au acutizat și se deplasează cu dificultate. Doctorii i-au indicat și o operație pentru a se mai reface.

„Odată cu vârsta, cu bătrânețea, vin tot felul de probleme, dar s-au acutizat din cauza perioadei Covid și nu mai poate să mai meargă bine, din păcate. Are dureri mari când merge și așteptăm să meargă la recuperare. Și o operație este indicată, dar dacă eu nu pot să merg cu el la spital, e foarte complicat”, ne-a dezvăluit Oana Lis despre starea de sănătate a lui Viorel Lis.

Tatăl Oanei Lis a murit în Spania

Tatăl vedetei s-a stins din viață, luna aceasta, în Spania, acolo unde era stabilit. Însă, în pofida neînțelegerilor pe care le-a avut cu acesta, Oana a luat legătura cu fratele ei și i-au făcut o îmormântare cum se cuvine, în țară. Oana Lis vrea să-l ierte acum pe cel care i-a marcat într-un mod negativ copilăria, deoarece a abuzat-o sexual. De altfel, Oana Lis a sesizat o coincidență a părinților săi, ambii decedați. Amândoi au murit în postul Paștelui, la diferență de peste 30 de ani.

„Este o perioadă ciudată. Tată nu este doar cel care te naște, este cel care te-a crescut. Părinții mei m-au dat de la două săptămâni la străbunica mea. Cu părinții am trăit doar doi ani care au fost cei mai groaznici din viața mea. Ambii au murit în postul Paștelui, la diferență de peste 30 de ani. Postul Paștelui este despre iertare, aș vrea odată pentru totdeauna să-i iert și să nu mai am absolut niciun resentiment cu ce s-a întâmplat în copilărie”, a mai precizat Oana Lis.

În altă ordine de idei, cu privire la ce fac Oana și Viorel Lis de Paști, lucrurile sunt pe un făgaș normal așa cum ar trebui să fie în această perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`