Prima pagină » Informații utile » Ce este Legea Atracției și cum o folosești în cazul banilor. Instrucțiuni care îți vor schimba situația financiară

Ce este Legea Atracției și cum o folosești în cazul banilor. Instrucțiuni care îți vor schimba situația financiară

16 dec. 2021, 15:50,
în Informații utile

Ce este Legea Atracției și cum funcționează în cazul banilor? Despre acest subiect s-au scris numeroase cărți. Conform legii atracției, modul cum gândim și ne comportăm ne dictează viața. Prin urmare, dacă ne schimbăm comportamentul automat ni se va schimba și situația financiară.

Pentru a atrage mai mulți bani trebuie să fim recunoscători, să vizualizăm, să acționăm și să avem răbdare. Un prim pas către îndeplinirea dorințelor este să ne schimbăm percepția despre bani. Un om care crede că “banul este ochiul dracului” și își urăște locul de muncă nu va fi niciodată bogat.

Ce este Legea Atracției

Legea atracției este una dintre cele mai importante legi ale Universului. Această forță dictează toate evenimentele care se întâmplă în viața noastră. Modul în care ne comportăm, gândim și acționăm ne afectează viața în fiecare moment.. Prin urmare, dacă ne schimbăm mentalitatea ne schimbăm și norocul.  De aceea, ne putem schimba destinul prin acțiunile și gândurile noastre din fiecare zi.

Pentru o experiență mai frumoasă pe acest pământ, trebuie să fim optimiști și fericiți. Deși mai puțin cunoscută, legea atracției are aceeași putere ca gravitația. Pe tema aceasta s-au scris o mulțime de cărți, atât în România cât și peste hotare. Dar prima care a adus acest subiect în atenția publicului este Rhonda Byrne.

Legea Atracției în cazul banilor

Legea atracției ne poate aduce mai mulți bani. Întâi de toate, trebuie să analizăm percepția noastră despre bani și relația noastră cu aceștia. În primul rând, scrieți pe o foaie părerile dumneavoastră în legătură cu banii. Dacă aveți sentimente negative față de aceștia, încercați să le eliminați. Veți reuși să atrageți mai mulți bani în momentul în care veți fi pe o frecvență pozitivă.

Un prim pas de a avea mai multă abundență financiară este să fiți recunoscători pentru banii pe care îi aveți deja. Dacă urâți job-ul pe care îl aveți și vă spuneți constant că nu avem suficienți bani, trebuie să vă schimbați modul de gândire. După aceea, trebuie să vă comportați ca și cum sunteți deja bogat. Pentru ca totul să fie mai credibil, folosiți tehnica vizualizării. Vedeți cu ochii minții cum folosiți banii pentru a cumpăra cadouri de Crăciun pentru cei pe care-i iubiți. În viața de zi cu zi, ajutați-vă prietenii care au nevoie de bani sau donați o parte din bani către organizații de caritate.

Pentru a vizualiza mai bine, poți folosi meditația sau scripting-ul – cea mai eficientă metodă de vizualizare și manifestare. La început, vocea interioară vă va spune că este greu sau imposibil să vă îmbunătățiți situația financiară. Atunci când sunteți pesimiști și aveți gânduri negative, folosiți afirmații care să le contracareze.

  • „Să câștig bani este ușor pentru mine.”
  • „Trăiesc o viață de succes, abundentă, veselă.”

Dar vizualizarea trebuie însoțită și de acțiune. Gândiți-vă cum v-ați comporta și ași vorbi dacă ați avea situația financiară pe care o visați. Un prim pas către abundență financiară este să eliminați afirmațiile negative de genul “nu am suficienți bani”, “nu am un loc de muncă” sau “duc lipsă de bani”, “îmi urăsc locul de muncă” De asemenea, adoptați atitudinea unui om cu situație financiară bună: ce haine ați purta? cum v-ați machia(în cazul femeilor)? Cum v-ați coafa? Nu în ultimul rând, cum ați trata banii și ce părere ați avea despre aceștia?

Nu în ultimul rând, trebuie să aveți răbdare. Legea atracției nu vă îndeplinește dorințele peste noapte. Având o atitudine pozitivă, situația dumneavoastră se va îmbunătăți și veți ajunge să trăiți viața pe care o visați. Pentru ca toate acestea să se întâmple este nevoie de timp. Așadar, după ce am aflat ce este legea atracției și cum funcționează în cazul banilor nu mai rămâne decât să punem în aplicare noile cunoștințe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`