Prima pagină » Stiri si curiozitati » Ce este argintul viu și cum afli dacă ți s-au făcut farmece: Metode de dezlegare

Ce este argintul viu și cum afli dacă ți s-au făcut farmece: Metode de dezlegare

04 apr. 2022, 11:32,
în Stiri si curiozitati

Argintul viu este utilizat încă din cele mai vechi timpuri, pentru realizarea de farmece. Acestea pot face foarte mult rău celor asupra cărora sunt aruncate.

Argintul viu este printre cele mai des întâlnite acte de magie. El este componenta energetică a mercurului, altfel spus, mercur energetic. Legenda spune că argintul viu poate fi luat prin două moduri: fie este adăugat în mâncare sau în apa de băut, fie este atins sau chiar călcat. Cel asupra căruia s-au făcut farmece cu argint viu suferă de boală și este doborât de necazuri. În plus, se mai crede că odată intrat în corpul unei persoane nu mai poate fi scos.

Află, în continuare, dacă ți s-au făcut farmece cu argint viu și care este cea mai eficientă metodă de dezlegare.

persoană cu argint viu în palmă

Argintul viu este printre cele mai des întâlnite acte de magie.

Totul despre argintul viu: Așa afli dacă ți s-au făcut farmece!

Se spune că cel care a intrat în contact cu argintul viu are simptome fizice greu de suportat. Constant, simte dureri puternice în tot corpul, asemănătoare unor cârcei și, în unele cazuri, nu mai poate merge de durere. Un alt semn că o persoană are argint viu în organism este reprezentat de mâncărimile de piele și de eczeme.

Poți afla dacă ți s-au făcut farmece înfigând un cuțit descântat în grinda ușii și rostindu-ți numele. În cazul în care din lemn curge apă ori dacă scoți cuțitul după trei zile și are vârful ruginit, înseamnă că ți s-au făcut farmece cu argint viu.

vrăjitoare care citește viitorul în palmă

Se spune că cel care a intrat în contact cu argintul viu are simptome fizice greu de suportat.

Metode de dezlegare de farmece

Una dintre cele mai eficiente metode de dezlegare de farmece o constituie rugăciunea. Aceasta te scapă de sub acțiunea răufăcătoare a argintului viu și te ajută să mergi pe calea cea bună. Rostește rugăciunile următoare ori de câte ori crezi că ți s-au făcut vrăji.

Rugăciune puternică de dezlegare de vrăji

„Înviază Dumnezeu, gândul vrăjmaş.
risipeasca-se ca fumul ucigaş,
în calea vântului, ca fumul ucigaş
Risipeşte, Doamne, reaua pătimire
şi da vieţii mele însănătoşire,
sufletului robit însănătoşire.
Risipeşte al vicleanului farmec viu,
ce sufletul mi-l pierde pasare-n pustiu,
dă-i un strop de apă pasarii-n pustiu.
Risipeşte vraja care se răzbuna,
sufletu mi-e zdrobită pasare-n ţărână,
albă şi zdrobită pasare-n ţărână.
Dă-mi stihul cel dulce din Sfânta Psaltire
să biruiască vicleană nălucire,
cuvânt din Psaltire peste nălucire.
Sfântul Tău Nume să-nfricoseze acum,
pe îngerul căzut, pe magul cel nebun,
cu Sfântul Tău nume, ceartă-l pe cel nebun.
Vădeşte lumii întregi pe cel viclean,
farmecul viu trimis prin gândul cel viclean,
Oh, Doamne, întoarce gândul cel viclean.
Sufletului dă-i tihna cea dulce,
vraja risipeşte cu Sfânta Ta cruce,
scutul meu să fie Sfânta Ta cruce.
Şi-atunci, Sfinte, chiar şi în a morţii vale,
eu voi sta-n picioare, Numele Tău-i zale,
Alţii vor cădea, Numele Tău-i zale.”

Rugăciunea Sfântului Mucenic Ciprian

„Stăpâne Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule și Chivernisitorule a toate, Sfânt și slăvit ești; Împăratul împăraților și Domnul domnilor, slavă Ție! Tu, Cel ce locuiești în lumina cea nepătrunsă și neapropiată, pentru rugăciunea mea, a smeritului și nevrednicului robului Tău, depărtează demonii și stinge viclenia lor de la robii Tăi; revarsă ploaie la bună vreme peste tot pământul și fă-l să-și dea roadele lui; copacii și viile să-și dea deplin rodul lor; femeile să fie dezlegate și eliberate de nerodirea pântecelui; acestea și toată lumea mai întâi fiind dezlegate, dezleagă și toată zidirea de toate legăturile diavolești. Și dezleagă pe robul Tău (numele), împreună cu toate ale casei lui, de toate legăturile satanei, ale magiei, ale farmecelor și ale puterilor potrivnice. Împiedică Tu, Doamne Dumnezeul părinților noștri, toată lucrarea satanei, Tu, Cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vrăji și de toate lucrările satanicești și de toate legăturile lui, și distruge toată lucrarea vicleană prin pomenirea Prea Sfântului Tău nume, al Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh!

Așa, Doamne, Stăpâne a toate, auzi-mă pe mine nevrednicul slujitorul Tău și dezleagă pe robul Tău (numele) de toate legăturile satanei și dacă este legat în Cer, sau pe pământ, sau cu piele de animale necuvântătoare, sau cu fier, sau cu piatră, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sânge de om, sau cu al păsărilor sau cu al peștilor, sau prin necurăție, sau în alt chip s-au abătut asupra lui, sau dacă din altă parte au venit, din mare, din fântâni, din morminte, sau din orice alt loc, sau dacă au venit prin unghii de om, de animal, sau gheare de pasăre, sau prin șerpi (vii sau morți), sau prin pământul morților, sau dacă au venit prin străpungere de ace, dezleagă-le pentru totdeauna, în ceasul acesta, Doamne, cu puterea Ta cea mare!

Tu Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunoști și știi toate, dezleagă, sfărâmă și distruge acum lucrările magiei, iar pe robul Tău (numele) păzește-l, cu toți ai casei lui, de toate uneltirile diavolești.

Zdrobește cu însemnarea cinstitei și de viață făcătoarei Cruci toate puterile potrivnicilor. Pustiește, distruge și depărtează pentru totdeauna toate lucrările magiei, vrăjitoriei și fermecătoriei de la robul Tău (numele).

Așa, Doamne, auzi-mă pe mine păcătosul slujitorul Tău și pe robul Tău, cu toți ai casei lui, și dezleagă-i de demonul de amiază, de toată boala și de tot blestemul, de toată mânia, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lăcomia, neputința, prostia, neînțelepciunea, mândria, cruzimea, nedreptatea, trufia, și de toate rătăcirile și greșelile, știute și neștiute, pentru Sfânt numele Tău, că binecuvântat ești în veci.

Slavă Ție, Dumnezeul nostru, slavă Ție! Amin.”

Comentarii
  • craciun mihaela

    hai ca va spun eu cum este cu argintu viu eu am avut si am daca vreti sa sti cum este argintu viu mie mila dat o ruda din partea tatalui meu nu stiu ce ura a avut si dc mia facut mie asa ca chiar nam gresit cu nimic la nimeni asta mi sa dat cand eu aveam 2 ani sh acum am 30 de ani stai si gandestete prin cate am trecut dea tunci si pana acum prima data mia venit vedeni urate si infricosatoare asta insemna ca eu il vad pe dracu dupa la varsta de 7 ani mia m pierdut onoarea de domnisoara sa zice m asa dupa dea colo am devenit pt persoanele din jur o copila ne placuta pt cei din jur ne iubit si dea colo a in ceput ura pe mine batai pe mine aveam si o mancarime cand ma m misorat dupa cand ma m facut mare a venit vb ca eu sa am probleme cu ficatul asta cargintu viu cu ani intregi se duce la ficat si iti distruge ficatu ca u sa ai o boala ura si bolile da sunt reale cei care au argintu viu uni zic ca se poate scoate uni nu daca in cerci sa te duci la o vrajitoare de magie neagra iti supune da til poate scoate dar u nu vezi nimic iar daca apuci sa vezi nu o sa spui ca nu iti mai trebuie vrajitoare toata viata ta cand vezi ca iti spune vrajitoarea ca e gata til la scos in acel moment siminti ca merge ce va in tine ca un sarpe si daca ti se duce pe picior acolo iti ramane mie mi sa dus pe picioru drept si asa am ramas totusi mai am dureri asa putin de picioare dar une ori nu dar ai o chinuiala cand ai aa cv asta in seamna ca dracu te chinuie prin asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *