Prima pagină » Cancan » Ce era obligată să facă Gabriela Cristea de către Marcel Toader. Vedeta avea un salariu de 20.000 de euro pe lună

Ce era obligată să facă Gabriela Cristea de către Marcel Toader. Vedeta avea un salariu de 20.000 de euro pe lună

30 oct. 2023, 14:29,
în Cancan

După atâta vreme s-a aflat ce era obligată să facă Gabriela Cristea de către Marcel Toader, pe vremea când vedeta avea salariu de 20.000 de euro pe lună. Cuplul a fost căsătorit timp de cinci ani, în timpul mariajului vedeta câștigând un salariu considerabil la Kanal D, în valoare de 20.000 de euro lunar. Pentru Marcel Toader, banii au fost mai importanți decât sănătatea soției sale.

Prin urmare, afaceristul nu a fost deschisă la ideea de a face o pauză atunci când Gabriela Cristea a exprimat dorința de a renunța la televiziune, conform declarațiilor ei, potrivit viva.ro.

Gabriela Cristea dezvăluie acum, după câțiva ani de la trecerea în neființă a lui Marcel Toader, aspectele neplăcute ale căsniciei lor. Prezentatoarea TV afirmă că în timpul mariajului lor ea avea un salariu atât de mare, că lui Marcel Toader nu-i păsa că soția lui era bolnavă și o obliga să continue să lucreze.

Ce era obligată să facă Gabriela Cristea de către Marcel Toader

Gabriela Cristea a debutat în industria televiziunii în anul 1994, iar într-un anumit moment a reușit să obțină un salariu impresionant în calitatea de prezentatoare a emisiunilor matrimoniale la televizor. La începutul carierei sale în televiziune, Gabriela Cristea câștiga 100 de dolari, iar ulterior a ajuns să primească 20.000 de euro lunar, în timp ce prezenta emisiunea „Noră pentru mama” la Kanal D.

„Lucram foarte mult, dar și câștigam foarte mulți bani – 20.000 de euro la momentul acela, vorbim de vreo 15 ani în urmă, când erau niște bani.

Oamenii poate se gândesc că ce frumos câștigam eu banii ăștia pentru că dădeam din gene. Nu, munceam de dimineața până seara. M-am și îmbolnăvit în perioada aia, pentru că poate oamenii nu știu ce înseamnă să muncești în televiziune. Stresul este foarte mare. Nici nu știu când încasam banii„, își amintește Gabriela Cristea în emisiunea După faptă și răsplată, moderată de Cristina Șișcanu la Metropola TV.

„Nu te uitai și tu în cont să vezi ce și cum?„, a întrebat Cristina Șișcanu.

„Nu, pentru că nu aveam când. Eu practic mă trezeam la 7 dimineața și ajungeam acasă în jur de ora 9, iar sâmbăta munceam de la 12 până după miezul nopții.

Practic eu aveam timp doar duminica să mă odihnesc, era singura zi în care dormeam până mai târziu. N-a fost un caz fericit de câștigat bani și de cheltuit. Din cauza stării mele de sănătate, care se degradase foarte mult, adică nu mă mai puteam odihni, aveam probleme cu tiroida, aveam multe acumulate.

Eu am zis că vreau să mă opresc, că vreau să fac o pauză măcar de un an, să-mi iau un an sabatic în care să nu fac nimic și să îmi văd de sănătatea mea și să mă odihnesc efectiv. Îmi puteam permite chestia asta după mulți ani în care muncisem ca un sclav. El nu a fost de acord, pentru că nu… Pierdea încasările…’,  i-a dezvăluit Gabriela Cristea Cristinei Șișcanu.

Marcel Toader nu ar fi lăsat-o să ia o pauză de la muncă

Marcel Toader nu ar fi permis Gabrielei Cristea să renunțe la muncă în favoarea odihnei, deoarece ea avea un salariu considerabil. Cu toate acestea, conform spuselor ei, la un moment dat, Gabriela Cristea a cedat și a izbucnit în fața lui Marcel Toader, exprimându-i faptul că nu mai poate continua și că este extrem de dificil să facă față oboselii și stresului, îndemnându-l să facă și el ceva în acest sens.

„Mi-a zis că el nu înțelege cum de pot eu să-mi permit să renunț așa de ușor la 20.000 de euro. Și acum, când cineva îmi cere socoteala pentru un leuț pe care eu îl câștig, mi se ridică așa părul în cap. Am rămas cu niște sechele. Eu am zis Gata, stop, nu mai pot.

Du-te tu. Du-te tu și fă tu ceva. Și atunci nu a mai avut ce să facă, doar că el era obișnuit cu fluxul ăsta de cash. Și dintr-odată s-a oprit fluxul ăla și s-au terminat și banii și el a zis că dacă s-a terminat banul hai să…  La începutul relației… Dar de ce vorbim despre asta?„, a mai spus Gabriela Cristea.

„La începutul relației a încercat să convingă pe toată lumea cât de extraordinar și minunat e, s-a apropiat de toți prietenii mei, i-a păcălit pe toți, inclusiv pe mine și după aceea trebuia să trag, să fac. Mă pusese bou la jug, ca să zic așa’, a continuat Gabriela Cristea povestea despre ce era obligată să facă de către Marcel Toader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *