Prima pagină » Cancan » Ce educație are Elena Udrea? Detalii din viața fostului om politic

Ce educație are Elena Udrea? Detalii din viața fostului om politic

12 mai 2022, 10:28,
B, , h, , în Cancan

Într-un interviu, Elena Udrea a declarat că educația pe care a primit-o a fost una conservatoare. De mică i s-a spus că mai întâi trebuie să își termine studiile. Aceasta a absolvit un liceu în Buzău, apoi s-a înscris la facultate în București, specializându-se în domeniul juridic. După cele întâmplate recent, iubitul femeii și-a exprimat indignarea pe pagina sa de Facebook, la adresa autorităților.

Cu toate că între cei doi parteneri există o diferență de vârstă de 10 ani, Adrian Alexandrov își susține partenera de viață în continuare, chiar și în cele mai grele momente.

Ce educație a primit Elena Udrea?

Elena Udrea s-a născut pe 26 decembrie 1973, la Buzău. Cu toate că s-a speculat că fostul om politic este de fapt din Plescoi, aceasta a negat cu vehemență. Secretul pe care Elena Udrea îl păstra este de fapt că femeia este fiica unui rrom. Bărbatul, era șofer de autobuz și a decedat în martie 2009. Aceasta provine dintr-o familie modestă, mama sa lucrând ca femeie de serviciu. Invitat la o emisiune, Mădălin Voicu a dezvăluit secretul femeii.

„Mă abțin, pentru că Elena Udrea este co-etnică de-a mea. Nu vreau să spun mai multe, dar știu ce vorbesc, pentru că le cunosc pedigree-ul tuturor. Sunt sigur de ce spun.”, a declarat Mădălin Voicu.

În ceea ce privește educația Elenei Udrea, aceasta a absolvit liceul „Bogdan Petriceicu Hașdeu”, specializarea Filologie – limbi străine în 1992. Ulterior, a urmat Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Creștine „Dimitrie Cantemir”.  Fostul om politic a urmat și cursurile Colegiului Național de Apărare. Aceasta a absolvit cu o lucrare ce avea ca temă interesele NATO din zona Mării Negre și Caucaz.

Ce a declarat Adrian Alexandrov la adresa autorităților

După ce Elena Udrea a primit vestea că va fi condamnată, iubitul său a oferit primele declarații publice. Acesta este nemulțumit de faptul că femeia iubită a fost luată de lângă copilul său chiar cu ocazia sărbătorilor Pascale. Mai mult de atât, bărbatul este indignat și de faptul că autoritățile i-au despărțit familia de două ori. Mai exact, în 2008 Elena Udrea a fost luată abuziv de lângă fiica sa și a stat trei luni după gratii. Adrian Alexandrov a mai menționat că autoritățile nu se gândesc la copilul lor, la ceea ce simte cea mică pentru faptul că mama sa i-a fost luată din nou de lângă ea. 

„La final, i-aș întreba pe inchizitorii mai sus amintiți, dacă tot se pricep la toate… cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea? Nu v-aș dori niciunuia dintre voi, să simtă copiii voștri durerea pe care o simte fetița mea, că i-ați luat mama abuziv de lângă ea, pentru a doua oară! 2018 Costa Rica vă spune ceva? După 3 luni de pușcărie, ați eliberat-o tot prin decizia voastră, a fost o greșeală, o eroare, nu?”, a scris Adrian Alexandrov pe pagina sa de Facebook.

Cu toate că Elena Udrea a primit o educație conservatoare și s-a axat mai mult pe carieră, în cele din urmă fostul om politic a ajuns după gratii de două ori din cauza job-ului pe care l-a ales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024